NÅR UHELDET ER UDE + ELEVPLADSSAMTALE

VIND DANIEL WELLINGTON URE

Urfabrikken.dk

Hej skønne følgere, er i glade for ure ligeså meget som mig? Jeg har netop lige modtaget et ur fra www.urfabrikken.dk, hvor jeg har valgt et ur fra det populære mærke Daniel Wellington som har masser af forskellige designs. Urene passer helt perfekt på armen, og det drejser sig ikke rigtig rundt som mange andre kan og så ligner det jo bare en million.

Nu er det tid til endnu en konkurrence og dem er der ikke mange af herinde på bloggen så nu skal i forkæles med et splintre nyt ur fra Urfabrikken.dk hvor i kan vælge lige præcis det UR i gerne vil have fra mærket ‘Daniel wellington’. Jeg har lavet en lille collage med forskellige slags, i finder mange flere en disse på deres hjemmeside.

For at deltage skal i gøre følgende: 

1. Følg @trinskii og @urfabrikken på instagram (vi tjekker)
2. Skriv jeres Instagram navn i en kommentar her under
3. I kan også deltage på Instagram, så får i et par ekstra lodder.

Jeg trækker både en vinder herinde og en på instagram under billedet, og derefter bliver der valgt en af dem som vinder i konkurrencen. OBS* på instagram kan i deltage op til 5 gange om dagen, konkurrencen slutter D. 3. Marts 2018 klokken 21:00. Held og lykke!

22

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR UHELDET ER UDE + ELEVPLADSSAMTALE