GÅR DU OG DRØMMER OM NYT SOVEVÆRELSE?

VALGET PÅ MIN FØRSTE BIL

Godaften skønne følgere, i fredags gik jeg på påskeferie med en karakter jeg aldrig troede ville nå mig i en fremlæggelse, nemlig et stort 12-tal for en kampagne med HTH køkkener. Ja, jeg er stolt af mig selv. Nå, her på det sidste har jeg gået med en lille drøm i maven om at købe en splinter ny bil, først havde jeg det fint med en brugt bil, men vil helst have en ny.  Det skal lige siges at jeg ikke har fået kørekort endnu, men det gør jeg snart, håber jeg i hvert fald. Jeg ved det snart er I  mine hænder, det glæder mig meget.  Har kigget på et par stykker men her er to af dem som er oppe at vende.  Den første er en helt almindelig VW UP uden noget udstyr andet end det der er med I den, den koster lige nu under 100.000 kr.  Så der kunne jeg spare lidt penge, og så har vi regnede ud på at den vil give min økonomi luft nok til også at more mig i løbet af månederne. Jeg skal have den i hvid hvis det bliver den, og så må jeg nøjes med et lille bagagerum – det er okay for mig. Og så har den kun 3 døre, men det passer mig ganske fint. Dette er en fin lille økonomisk bil der køre langt på literen. 
Udvalgt standardudstyr:

  • City emergency brake
  • LED dagskørelys m. Lyssensor samt automatisk Leaving home- og manuel Coming home- funktion
  • Regnsensor
  • Radio Composition Phone
  • Stålfælge, 14″ med hjulkapsler
  • Airbag til fører og forsædepassager, med frakobling af frontairbaggen til forsædepassageren

Men faktisk er jeg endnu mere forelsket i den splinter nye Kia picanto, som jeg rigtig gerne vil eje i stedet for Up’en, men den koster lidt mere både i udbetalingen og ekstra i måneden, så der skal tænkes lidt ekstra og der skal pruttes om prisen hvis mit valg lander på den. Igen, køre den langt på literen, og har et meget lille bagagerum som der ikke kan presses særlig meget ind i. Den ser mere stilet ud, og er større inden i, og er federe en Up’en. Jeg er f o r e l s k e t i denne smukke bil. Der er også 7 års garanti på Kia’en, så det siger også en del. Valget står på disse to, og så skal der lige spares ordenligt op til udbetalingen på en af dem.

Jeg glæder mig til når det lykkes, og jeg skal køre rundt i min helt egen bil. Men først er der lige det kørekort der går mig på nerverne, fordi jeg altid er pisse nervøs. Næste step er glat bane, og så er jeg snart klar til at komme til køreprøve, håber jeg. Rigtig god aften. Hvis i skulle vælge, hvilken bil vil i så have valgt af disse to?

1

  • Frederikke

    Altså jeg har selv lige købt en Citroën C1 i oktober (og fik så mit kørekort i november). Jeg ELSKER den! Den er lille og smart, og så synes jeg det er en rigtig pæn bil. Jeg valgte at købe en 5-dørs, og fik så et lille bakkamera installeret. Motoren i min er en smule bedre (1.2) end i både Up’en og Kia’en, hvilket jeg synes bar ret vigtigt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GÅR DU OG DRØMMER OM NYT SOVEVÆRELSE?