Glædelig 1. December

1. advent // Pakkekalender

Godmorgen, så blev det sør’me også den 1. advent i December måned, og i år er Patrick og jeg blevet forkælet med en advents kalender fra min mor, som hun har sammensat med forskellige små pakker, der ikke er dyre for hun har ikke alverdens at gøre med, men alligevel vælger hun at forkæle os i denne skønne måned, og priser mig lykkelig og er taknemlig for min mor vil blive ved med at forkæle os, og mig. Det er så sødt af hende. Hvis i tænker ”Hvorfor er der flere pakker i den end forventet?” Ja, så havde min mor glemt at hun allerede havde købt, så der er ekstra pakker deri, og det er sgu da sødt, haha.

Vi har dog allerede åbnet 1 Advent da det var en M&M’s chokolade julekalender, så det fik vi lov til. Hvert år starter den med julekalender og det er jeg helt okay med, for det er bare rart med noget ekstra chokolade til om morgnen ;-). Men ellers kan jeg ikke gætte hvad pakkerne indeholder i år. Så glæder mig til at finde ud af hvad alle pakkerne indeholder, og glædes ved det hele. Det ser også noget godt ud at alle pakkerne er samlet i fint papir i den smukke kurv, er vidst lidt Instagram forvendt må man sige, hvis man tænker på det. Giver i også pakkekalender eller modtager i? God jul<3.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig 1. December