1. advent // Pakkekalender

3. December // Jule dekortioner

I år tog jeg hjem til min mor på en høj hellig mandag efter arbejdet, da vi havde aftalt det. Der skulle jule hygges med hjemmelavet risengrød som min mor har givet en masse kærlighed hen over formiddagen, og gjort klar til jeg kom. Der skulle laves juledekortioner, og hygges! Jeg får altid min mor til at lave mine hvert år, fordi hun er så dygtig til at finde på og gør sig super umage med at lave dem som jeg ønsker, det elsker jeg! I år har jeg fået lavet tre. Tre rigtig smukke og personlige dekortioner som jeg knuselsker og takker min mor for at have lavet!

Først lavede vi bare en almindelig en der kan brænde hele December måned, valgte den skulle køres i et neutralt sølv tema, og hold op hvor er den blevet enkel og virkelig virkelig fin. Og ellers et kalenderlys, der blev lavet med gran og kugler, det kan jeg nu også godt lide! Og en advent stage med et kæmpe lys og med en masse gran og kærlighed fra mor af. Jeg takker for hun har lyst til at lave mine hvert år. I sær når hun er så dygtig, til det.

Jeg synes julen er begyndt super godt, og er super hyggelig. Og følger trofast med i julekalenderne i fjernsynet, også dem som er blevet set, haha. Jeg elsker simpelthen JULEN, og den hygge der bliver skabet. Håber i har en fantastisk 3. December! :).

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. advent // Pakkekalender