iDEAL OF SWEDEN &.. SPAR OP TIL 30%

Glædelig 1. December

Godaften søde følgere, endelig blev det D. 1. December og det er en af mine yndlings måneder på året, ikke fordi jeg tænker på juleaften, men på grund af alt hyggen der bliver skabt og er. December er en helt fortryllende og magisk måned, hvor vi ikke kun får men giver til dem vi holder af og måske støtter forskellige steder der ikke har råd, det er fantastisk. Jeg elsker virkelig jul!

Jeg har allerede fået pyntet op herhjemme, i hvert fald så meget jeg kan da min lejlighed er ret lille og der er ikke plads til særlig meget pynt, desværre. Herhjemme er det heller ikke den traditionelle med grøn/rødelige farver, da jeg er mere til det naturlige og grålige. Ved godt de fleste er til de rigtige jule farver, men det er jeg desværre ikke. Ikke i år i hvert fald! Håber December bliver en fantastisk måned med en masse julehygge og familiehygge i store mængder, samt julegave indkøb og måske består den også af lækkerier i form af slik, og æbleskiver med alt det bedste tilbehør. Jeg er altså kæmpe fan, og bliver aldrig træt af julen. Håber i har haft en god 1. December, med en masse hygge <3.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iDEAL OF SWEDEN &.. SPAR OP TIL 30%