Dream room

Decorative objects to the room

inspiration

Jeg har været ved og fortælle jer lidt om mit drømme værelse, og nu er jeg på udkig efter lækre pyntegenstande, som kan gøre det en smule hyggeligt, ihvertfald på mit sminkebord, som jeg så gerne vil have. Vil rigtigt gerne have et smykke stativ, til alle mine hals-kæder, ringe og armbånd. Det ville også være helt vildt smart med en rumspray, havde aldrig hørt om sådan en før, men hold op hvor er de søde. det er dem i ser i midten af collagen, må have fandt i en af dem, er helt solgt i lige præcis dem. Jeg vil egentligt gerne have alt på denne collage, for det er også noget man kan bruge, når man flytter hjemme fra. Er der noget i også vil have fingerne i, fra collagen? Hvad synes i om de søde rumspray?

   

4 kommentarer

 • Mia

  Lækre sager det hele <3 Elsker romantisk nips. Nu har jeg dog ikke et værelse, men en lejlighed. Og min kæreste er ikke så tosset med hvis jeg fyldte den med en masse tøse nips. Men lidt en gang imellem gør intet :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Himmelfin collage! jeg elsker den slags tøse-nipserier. Det er så prinsessefint og yndigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhhhhh lækre sager <3
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dream room