KRAFTFULD FØNTØRRER I LÆKKER, EKSKLUSIV FARVE

Husker du varmebeskyttelse?

img_2626 img_2705 img_2708 Det er slet ikke nogen hemmelighed, at den høje varme fra føntørre, glattejern og krøllejern kan påføre håret meget skade. Det er ligemeget hvor meget du bruger føntørre og glatter dit hår dagligt eller bare ved en festlig lejlighed, kan det være en rigtig god idé at beskytte dit hår mod varmen, men der findes mange forskellige til at påføre i håret, det er bare med at vælge de helt rigtige, men det kan dæleme godt være en svær en, at vælge den helt rigtige. Men jeg har fundet to fra HH Simonsen som er mine favoritter. img_2712Det første produkt jeg vil skrive lidt om er HH Simonsen Heat Protection Spray som rigtig hurtigt gik hen og blev en fast rutine efter badet og når håret skulle føntørres. Glattejern, føntørre og krøllejern er uundværlige værktøjer for næsten os alle sammen, men desværre er de utrolig skadelige for vores fine hår, hvis du bruger dem jævnligt og det gør vi alle sammen. De høje temperaturer nedbryder hårets proteiner og naturlige olier, så ender det med håret udtørre; det gør det kruset og elektrisk, giver de spaltende spidser og får håret til at se ud pint og usundt ud. Gør dit hår den bedste tjeneste og beskyt det mod varmens skadelige effekter. Dit hår vil elske dig for det, og det samme vil du selv.

Beskyttelse, pleje og glans i samme og et procent:
HH Simonsen Heat Protection Spray er en meget frisk og velduftende varmebeskyttende spray, der lægger sig som en beskyttende hinde omkring hvert enkelt hårstrå, så hårets olier ikke nedbrydes. Sprayen beskytter effektivt dit hår mod varmeskader og udtørringer, så du trygt kan svinge glattejern og føntørrer uden at bekymre dig om hårets sundhed. Sprayen indeholder arganeolie, som både virker UV-beskyttende, tilføjer masser af fugt og efterlader håret blødt, og med en smuk og naturlig glans. Jeg er kæmpe fan af produktet og har kun brugt det inden jeg skulle føntørre håret, da jeg ikke viste om man kunne det inden glattejern, da mit hår er hurtigt til at blive fedet, så det har jeg ikke prøvet endnu, men det må jeg prøve næste gang! Alt i alt et produkt som er på min liste over de bedste produkter, og bruger det hver gang efter badet, jeg elsker det. Duften er virkelig også fantastisk og så er det ikke særlig dyrt. SU-venlige produkter elsker vi.
img_2713HH Simonsen® Styling Oil Protection er spækket med med masser af plejende ingredienser, der forkæler dit hår og beskytter det mod varmepåvirkninger fra glattejernet. Olien indeholder arganolie og jojobaolie der modvirker krus og styrker håret så det bliver mere modstandsdygtigt. Dit hår vil efterlades sundere og mere glansfuldt efter brug af olien, men det bedste ved det er duften, den dufter af tyggegummi, og det bliver bare hængende, vil ønske i kan dufte den igennem skærmen, den er virkelig fantastisk og jeg elsker produkter der dufter af noget, det får mit hår til at dufte lækkert, who! Jeg har prøvet mange olier i løbet af årene, og har da haft en anden på listen over favoritter, men nu ligger HH Simonsen’s produkt altså øverst. Det har gjort mit hår godt bare på de 2 uger, kan slet ikke få min begejstring ned for det, i burde VIRKELIG prøve det, i bliver så glade for det. I kan købe det lige HER med rabat selvfølgelig ;-). Hvilket produkt bruger i til at beskytte håret? 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KRAFTFULD FØNTØRRER I LÆKKER, EKSKLUSIV FARVE