Hindbær roulade

Trendbazaar konkurrence

Hej bloggen, jeg har igen fået sponsoreret en give away til jer, som i kan deltage i! Men denne gang er det fra Trendbazaar en utrolig lækker design hjemmeside, med super dyre ting, men jeg fik et gave kort til jer på 200 kroner som en kan være heldig at vinde! Men som i ser på billedet, er der nogen forskellige ting derinde, og man kan jo sagtens deltage selvom man ikke har brug for det, for man kan altid give en lækker gave til sine forældre eller til en god veninde! Men jeg har fundet tingene der koster under 200 kroner her. Håber i vil deltage i min give away, det ihvertfald fra en lækker design hjemmeside! Men for at deltage skal i:

1. Skrive hvorfor lige præcis du burde vinde dette gavekort i kommentarboksen
2. Følg mig på bloglovin (behøves ikke)
3. Skrive dit navn og din email i kommentar boksen.
– 1 og 3 skal gøres, men  2 er valgfri.

Håber i vil være med i denne lækre give away, jeg har fået sat igang! Held og lykke alle sammen! konkurrencen slutter D. 02 November kl 16:00. 

Ingen kommentarer til Trendbazaar konkurrence

 • Annemette lucas

  Jeg skal vinde dette, da jeg synes, at det er et super godt initiativ, du tager med denne blog. 🙂 annemette lucas – annemette.lucas@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Erichs

  Jeg skal vinde det her, da jeg virkelig godt kunne bruge det, fordi det snart er jul, og det jeg vil købe er så dyrt! 🙁
  Mathilde Erichs
  tulle2300@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordi at jeg aldrig har vundet noget som helst , da jeg sjovt nok glemmer at deltage i disse lækre give away :(,.. hvilket er en skam, da det tit er nogen lækre sager folk giver! :b Så kunne være mega niiiice at vinde! 🙂

  Janni // http://jannijanainakristensen.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Andersen

  Jeg vil bruge det som gave til en i min familie da jeg ikke ser dem så tit.

  Helle Andersen
  mortit20@hotmail.com

  http://www.helleialanya.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Korsbæk

  Jeg skal vinde gavekortet, fordi min mor gør utrolig meget for mig fortiden, og derfor vil jeg gerne give hende gavekortet, som en tak :’).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg vil rigtig gerne vinde dette da det kunne være en super god julegave til min Mor, som jeg bor med har ikke rigtig nogle penge til at købe noget og har ikke tid til job da jeg skal hjælpe min mor, mine forældre er skilt og jeg bor alene med min mor, hun ar været i en bil ulykke og sidder derfor i kørestol synes virkelg hun fortjener dette <3 🙂 Elsker din blog!!!<3
  Sofie Madsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg er da en vinder for jeg skal da gi min mor en super fed gave fra Trendbazaar 🙂

  helle@mody.dk

  Din-og-Flere-Giveaway-Her

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil gerne vinde denne giveaway, for så har startkapitalen til en lampe derfra som jeg ønsker mig …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Mahler

  Jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg snart skal flytte hjemmefra. Derfor skal jeg bruge en masse penge på, at købe ting til f.eks. køkkenet 🙂 Dette ville være en rigtig dejligt “start-hjælp” til at flytte hjemmefra! 😀

  Julie Mahler
  JulieM93@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej,
  Uhh, det kunne da være fint at vinde et gavekort til denne side, de har virkelig så mange spændende ting. Og nu er det jo snart jul, og når pengepungen ikke er kæmpe stor, er det altid godt med lidt hjælp i form af et gavekort 🙂
  Jeg følger selvfølgelig din blog på bloglovin, og synes forøvrigt at du skriver nogle super spændende ting på din blog 🙂

  Jeg hedder Mia Oxholm Andersen og min mail er mia_zafir@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger dig på bloglovin’ :-). Håber at vinde den fine præmie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Columbine

  Jeg elsker brugskunst. Og ja… Faktisk alt design til hjemmet generelt. Desværre rækker mit SU-budget ikke så langt. Så jeg ville da blive mægtig glad hvis jeg vandt gavekortet, så jeg kunne investere i noget lækkert. Jeg vil selvfølgelig skrive om det på min blog og linke tilbage til din. 🙂

  Venlig hilsen Columbine

  // coline1409@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette K

  Hmm synes det er svært at sige hvorfor lige netop jeg skal vinde, tror ikke jeg har en bedre grund end alle andre, men jeg skal vinde fordi jeg virkelig trænger til nogle nye (eller bare flere) krus og gerne dem fra Rosendahl, så et tilskud dertil ville være dejligt. Min kæreste har en rigtig stor te drikkende familie, men vi har ikke krus nok

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Dalsgaard

  Jeg vil helt vildt gerne vinde, fordi at det snart er jul – og vil gerne give min mor en rigtig god gave 🙂 Det fortjener hun! Håber jeg vinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville blive så glad, hvis jeg vandt. Jeg har deværre lige mistet min elskede far, så kunne godt bruge lidt at trøste mig på..
  Kærlige blogtanker Helena

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke en bedre grund end alle andre, men der er jo sygt lækre ting derinde! Og når julen er på vej, og man står og skal til og flytte hjemmefra ville det da være mega lækkert at vinde denne lækre give away!
  Og ps. super fed blog du har fået!
  En fornøjelse og følge dig!

  Emmajosephinerosendahl@hotmail.com
  Emma Josephine Rosendahl

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Drejka

  Hej Katrine!

  Jeg vil gerne vinde dette, da det vil betyde meget for mig at kunne give det til min far. Han er altid så god ved mig, så derfor skylder jeg ham også noget lækkert til hverdagen.

  Har followet dig 🙂

  Mvh. Mathilde Drejka – mathilde_baun@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chrystina

  Jeg skal vinde, fordi så kan jeg give min mor og min stedfar en gave, de har fødselsdag samme dag d. 21 Dec. Og også jul. Min stedfar er meget syg og han har været der meget for mig. Har ingen penge til at give dem noget til deres fødselsdag og jul, og det er måske den sidste for min stedfars vedkommende. Så vil gerne kunne gi ham især en god gave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde, da jeg ville købe en lille ting til min lillebror. Han har lige fået konstateret en sygdom, hvor man mister alt sit hår på hele kroppen og chancen for at det kommer igen er meget lille, da han er børneeksem. Så vi er alle lidt mærket af det 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skøn ting at vinde! Jeg vil bruge gavekortet til at finde en lille fin ting til mig selv -måske gerne en lysestage der kan stå så fint i mit vindue:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil bare gerne vinde det fordi jeg kan bruge det ligesom alle andre 🙂

  Cathrine.
  tinerdk(a)gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Elisabeth

  Hvorfor jeg skulle vinde???

  Er det ikke nok at jeg godt ville købe halvdelen af butikken, og at jeg ville kunne komme til at få lidt af det, hvis jeg var så heldig at vinde gavekortet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stephanie

  Fordi at man når man er på SU ikke har råd til de store julegaver :/ Vil bruge gavekortet på gaver til familien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har altid, altid, altid ønsket mig en hoptimist!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente Karlsen

  Jeg ville gerne vinde for så at glæde min altid fantatiske mor med et elller andet dejligt trendbazaar.
  KH
  Bente
  bentekarlsen@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sam Conradsen

  Jeg følger dig allerede på bloglovin’, da jeg simpelthen elsker din blog og syntes du også virker som en super sød og interessant pige! ♥

  Jeg syntes selv at jeg skal vinde, da jeg står og skal på kollegie om ikke så længe igen (til sommer) og da jeg er en pige der altid har elsket design og indretning, men ved at der ikke kommer til at være penge til vildt meget design og lækkert pynt, så ville det jo være helt perfekt til vinde denne give away, så man kunne få en lille ting eller to til at pynte på hylderne i det kommende hjem! ♥

  xoxo Sam Conradsen
  Samconradsen@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese L. Albrechtsen

  Jeg har ikke tænkt mig at komme med en dårlig undskyld for at vinde dette 😉 Jeg skal blot vinde det, fordi jeg ligesom alle andre har brug for det, og jeg netop har fået nyt værelse (wuhu!!!) og derfor mangler de sidste småting.

  Kys
  http://thereselykke.blogspot.dk

  Therese Lykke – Thereselykke@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil rigtig gerne vinde fordi at jeg elsker indretning ! Ikke nok med jeg er shopaholic med hensyn til tøj sko og tasker så er den også blevet “slem” med indretningen til min nye lejlighed – hvilket resultere i en tømt pengepung (ofte tidlig på måneden desværre!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Glemte mit navn og mail:

  Camilla tranborg
  Myggemus@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hello,

  I would like to play.
  Your game is on my blog,on the right.
  http://petite-armoire.blogspot.com/
  betikarauski@gmail.com

  All the best.:)
  Bernadett
  BL Petite Armoire

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrin Julius

  Jeg er pt. sygemeldt og ligger derhjemme – så det kunne være dejligt at trøsteshoppe lidt. 😉
  Katrin Julius
  katrin@greencat.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk giveaway 🙂
  Jeg kunne godt trænge til at vinde lidt godt – vi skal være forældre til november og nellike julegave til os forældre vil være godt.
  VH
  Margit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en dejlig giveaway – jeg kunne godt trænge til at vinde lidt godt til mig og manden – da vi skal være forældre til november og de næste mange indkøb vil være til den lille 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Hej
  Jeg vil rigtig gerne vinde dette gavekort, således jeg kan købe et nyt sæt Norman Copenhagen Fyrfadsstager, som dem der er på dit fine opslag ….

  Jeg har ejet et sæt som jeg var super glad for – men min 9 årige søn spillede fodbold inden for i stuen …. og BUM, det røg mine stager. han har været rigtig ked af det, så det ville være rigtig fint hvis han kan købe et nyt sæt til sin mor

  Og rigtig fin Blog du har der 🙂
  Hilsen fra Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  idag har vi lige fået en mega lækker kaffemaskine.. så jeg har sagt til mig selv at jeg skal lære at drikke de lækre udvalg der er med i kapslerne.. så nå nu jeg skal til at drikke kaffe, kunne det være lækkert at få den i en flot kop, det er også lidt fash, også kan man se skummet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Hummelshøj

  Lækker giveaway! Jeg skal da vinde, fordi jeg er vild med lækkert design og skønne boligsager 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sisse marie

  Jeg er lige flyttet i ny lejlighed og har fået ekstrem meget plads til pynte ting! Så her ser vireklig tomt ud. Så ville være skønt med hjælp til at få det til at se beboet ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sisse marie

  Følger via bloglovin!

  mvh sisse
  Sizze86@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S

  Jeg burde vinde gavekortet, fordi jeg snart skal i gang med julegaverne og har altid sådan en stort problem med at finde gaver til mine forældre – som har overkommelige priser og med gavekortet, har jeg råd til noget lidt dyrere til dem 🙂

  Emma – emma.buhl@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Deltag i konkurrencen om et gavekort til Trendbazaar via dette link […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Merete Skovgaard Pedersen

  jeg skal vinde, fordi jeg virkelig trænger til at blive forkælet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne nielsen

  jeg skal vinde fordi, jeg simpelthen vil blive sååååååååååååååååååååååååååååååååå glad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Ihhh hvor lækkert. Jeg skal da vinde fordi min mor lige har fået et 12-tal (hun er begyndt at studere efter MANGE år på arbejdsmarkedet), så at kunne forkæle hende med endnu en lækker gave ville være skøøønt <3 Følger på Bloglovin' – naturligvis <3

  Kh Maria Seidelin (mariaselin@hotmail.dk)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Serife Babi Brintlev

  Jeg vil gerne vinde, så har jeg mulighed for at vælge et af de mange lækre ting hos dem. Synes de har rigtig mange ting som jeg ville ønske jeg kunne eje 🙂 Og stort tak fordi man har mulighed for det igennem dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  jeg vil gerne vinde så jeg kan give min datter en lækker indflyttergave, da hun lige et flyttet ind i ny lejlighed og mangler en masse køkkenudstyr og indbo m.m

  tak for en lækker konkurrence

  Kærligst Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Christoffersen

  Jeg vil gerne vinde, da det vil være en oplagt mulighed for at overraske min mor med en lækker gave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Christoffersen

  Jeg vil gerne vinde, da det vil være en oplagt mulighed for at give min mor en lækker gave, for det fortjener hun virkelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fed konkurrence! 🙂

  Jeg vil bruge mit gavekort til at købe et par ting til min familie til julegaver, familien bor i Aalborg som jeg desværre ser ALT for sjældnet da jeg er flyttet til KBH for nyligt, desuden er der ikke altid penge på mig så det ville være super dejligt for mig hvis jeg vandt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah lyngby

  Jeg skal vinde, da jeg aldrig vinder noget :-/

  Bidronningen.Blogspot.Dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Irene Povlsen

  Ihh hvor skøn en give away. Fantastisk med skønne sponsorer der vil forskønne ens blog… En rigtig fin, dejlig informativblog og inspirerende blog du har …
  Jeg synes jeg kunne bruge lidt selvforkælelse i form af et gavekort, hvor fokus er på at dette er til køb af noget til lige netop mig, og ikke til de andre, som jeg tit vælger frem for mig selv… Migkøb og Migfokus ville være dejligt, og jeg modtager så gerne et fint gavekort til brug for dette… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Irene Povlsen

  Ihhh en skøn give away – Dejligt med sponsorer der vil give deres bidrag til endnu mere forskønnelse af bloggen. I øvrigt en både fin, dejlig informativ og inspirerende blog du har…
  Gavekortet ville jeg gerne vinde, fordi det ville være rart med et forbrug hvor fokus er på lige netop mig, og ikke på de andre, som jeg stort set altdi sætter først, når nyt skal i stald… Et gavekort til Migforbrug og Migfokus ville være ganske kærkomment, for ikke at sige mere end skønt… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Det kunne jeg da sagtens bruge,jeg skla snart købe kalendergaver,så dette ville være til stor hjælp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Nielsen

  Jeg vil meget gerne vinde så jeg kan overraske min svigermor med en lækker fødselsdags gave, så kan jeg altid selv ligge lidt til de 200 kr man kan vinde. håber på at være heldig.,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle R

  Jeg skal have mig et par glas til min kaffe. Synes det er vældig hyggeligt at drikke af glas.
  Jeg fælger dig 🙂

  hri6400@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Andersen

  Jeg skal vinde, da jeg snarligt flytter hjemmefra og mangler mange fine vaser/krukker etc. endnu, og denne hjemmesides varer er lige i min smag.
  Krydser hvad der krydses kan 🙂
  Malene Andersen – malene.vh@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Min storebror er helt pjattet med designting, og jeg VED han ville blive virkelig glad for en ting fra Trendbazaar! Derfor skal jeg vinde 🙂
  Jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Mortensen

  Jeg skal vinde fordi både min mor og kæreste har fødselsdag her i november, og vil gerne give dem begge to en fin ting, så denne give away ville helt klart kunne hjælpe mig på vej :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw det er nogle lækre ting du har fundet!!! Grunden til jeg skal vinde er, at det snart er jul. Min mor har altid støttet mig og været der for mig hun fortjener en god julegave, som tak og nogle gange så er dyr altså bare mere lækkert:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susie Rasmussen

  Jeg burde vinde gavekortet til Trendbazar, fordi jeg er på SU og selvom jeg bor på kollegie, skralder, cykler til alt dyrker motion i naturen, har jeg et rådighedsbeløb på 240 kr. til mig selv (mad, shopping, sjov) pr. uge. Derfor vil det være en rar selvforkælelse at kunne investere i noget nyt design uden at det går ud over næste uges budget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Very nice gift, hope for the best. I really like this shop 🙂
  hugs
  Gerda
  nadorgerda (a) gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reza Ismaili

  Jeg skal vinde, fordi jeg ønsker at gøre min hustru glad med at give dem jeg vinder hos dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • martinesverden

  Jeg skal vinde dette gavekort, fordi jeg står og snart skal flytte hjemme fra. Og vil rigtig gerne begynde at have nogle ting nu. Så kunne det være fedt med et gavekort, så man kan komme lidt igang! 🙂

  Super blog du har!!!!!!

  Kærlig hilsen
  Martine Michelle Siegenfeldt
  Mail: Martinesiegenfeldt@gmail.com
  Blog: Martinesverden.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • uh jeg skal vinde fordi vores hjem virkelig trænger til et frisk pust. Det er meget hvidt i hvidt og her kunne helt sikkert godt bruges lidt farver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A.

  Har gjort alle tre ting:-)
  Og jeg skal altså vinde fordi det er min fødselsdag d. 2. november!!
  kattemilla snabela hotmail .com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker give away, wauw!
  Jeg vil vildt gerne vinde fordi jeg elsker indretning, men jeg bruger i forvejen rigtig mange penge på at shoppe tøj, så det er ikke så tit jeg får købt fine ting til min lejlighed, som jeg gerne ville.
  Men jeg har en masse ønsker og drømme om indretning som jeg gerne vil leve ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Braüner Bisgaard

  Fordi jeg er indretnings- og designfreak, som elsker at nusse med skønne ting og forkæle familie og venner med gode sager!

  Mvh. Helene Braüner Bisgaard
  helenebb@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må eje en hoptimist!

  ninabayjensen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla TW

  Jeg skal vinde fordi…. Jeg kan finde mange grunde og meget af det kan komme til at lyde som ynk, men here goes!.

  For 4 år siden fik min mor et tilbagefald mht til kræften. Denne gang havde det sat sig i lungerne. Hun blev opereret ,skulle ha haft kemo og stråling ,men samlede os ,mine søskende og jeg til familiemøde og fortalte at hendes krop ik kunne mere og hun måtte sige fra overfor behandlingen. Så måtte det bære eller briste. Min mor er i forvejen en MEGET stærk kvinde og kom os igennem det, med skaldet hår og nyt vokset ud. 1,5 år efter fik jeg selv konstateret kroniske smerter og jeg kunne ik være der så meget mere for min mor… Men hun var/ er der for mig. Min mand og jeg har de sidste tre år haft det RIGTIG stramt med vores økonomi. Kommunen vil ik accepterer min sygdom og jeg røg på kontanthjælp og manden måtte opgi hans firma fordi han skulle mere og mere tage over her hjemme. Jeg har i den sidste tid gerne ville forære min mor en hoptimist, men pengene har ik været der til det. Selvom jeg / vi ofte fortæller hvor meget vi værdsætter mine forældres hjælp, vil jeg så gerne kunne gi dem en genstand som symbol på deres altid optimistiske væremåde, selv når man er dybest i kul kælderen. Så derfor skal du vælge mig!

  Mvh
  cam_thisted@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes at jeg skal vinde fordi… Det ved jeg ikke. Måske fordi jeg læser din blog. Kan ikke rigtig komme med en god grund. Jeg gav mine sidste 50,- til Knæk cancer. ØHHH? Det ville være super fedt!

  Emma Worup
  WBoedker@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal vinde fordi… Det ved jeg ikke, måske fordi jeg læser din blog? Jeg kan godt lide gaver. Måske fordi at jeg gav min sidste 50,- til Knæk Cancer(!!)

  Emma Worup
  Wboedker@gmail.com
  ps. Jeg synes det er super fedt, at du laver en give away, med med noget ud over det sædvanlige. I stedet for med de der Jane Kønig smykker(Selvom jeg elsker hendes smykker!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit navn er Sofie Nørby og min mail er sofienorby@gmail.com

  Jeg vil være ellevild hvis jeg kunne vinde det er gavekort. Jeg ville give det til min mor. Min mor er den bedste i hele verden. Hun er altid glad og smilende, hun hjælper alle omkring hende og kan gøre selv de værste dage gode! Min mor har mange ting i hovedet lige pt. og synes virkelig hun fortjener det! det vilel gøre mig meget glad <3

  kram her fra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malgorzata Zajac

  jeg skal vinde fordi min datter ønsker sig denne sød pude
  http://www.trendbazaar.dk/tilbehor/bornevarelset/ferm-living-posey-panda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny C.

  jeg håber på at vinde da jeg er flyttet fra en kæreste og nu står uden møbler eller noget som helst køkkenudstyr alt var hans så står på bare bund. Dette kunne indbringe mig en fin kop eller lign:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie Larsen

  Hvis jeg vinder skal min veninde forkæles med en tidlig julegave – bare fordi hun altid er så sød ved mig og mine børn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie Larsen

  Hvis jeg vinder skal min veninde forkæles med en tidlig julegave!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ønsker mig brændende en hoptimist – trænger til lidt hoptimisme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville blive rigtig glad for en Ferm Living Brevbakke! Vi er gode, her i huset, til at opbygge sådanne små papirsbunker og jeg er sikker på meget vil være smukkere med sådan én! Det er sjovt med disse, hvor man skal skrive hvorfor man skal vinde. Sidder og tænker på om der mon er en grund til at netop jeg skal vinde… Jeg kan ikke rigtig komme på nogen. Så jeg vil bare gerne vinde, fordi man bliver så glad når man er heldig engang imellem 🙂
  Hilsen Frk. Hansen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina lauridsen

  Jeg skal vinde dette gavekort, da jeg ville være helt vild efter nogle nye pynte ting til min lille lejlighed, og de har så mange fine ting på Trendbazaar

  Sabrina Lauridsen
  Sabrinax10@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Needed to put you that very small observation to be able to give many thanks over again for the beautiful techniques you’ve shared above. It has been so unbelievably open-handed with you to allow unreservedly what exactly numerous people would’ve offered for sale as an e-book to help make some bucks for their own end, even more so given that you could have done it in case you decided. The good tips as well served to become easy way to realize that other individuals have the same dreams just as my very own to realize more and more in respect of this issue. I believe there are many more enjoyable times ahead for people who discover your site.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Always a good job right here. Keep rolling on thourgh.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hindbær roulade