At være 'anderledes'

Sindsyg verden vi lever i

Hej søde læsere, igår kommer jeg på facebook og ser en der har skrevet ‘vi lever i en død syg verden’ jeg læser så videre og finder ud af at enhedslisten vil have sex mellem søskende lovligt. Jeg kiggede en ekstra gang om det virkelig var det der stod, og ja, gangske rigtige. Jeg søgte det på nettet og var inde at læse om det, for synes virkelig det lyder vold klamt. Jeg læste lidt om det, og En Professor synes også det skal være lovligt. Jeg synes virkelig at Denmark begynder at blive være og være for hver dag der går.

Her til aften kommer jeg på facebook, ser et skilt, en har sat ind hvor dere står ”SEX MELLEM BØRN OG FORÆLDRE BØR VÆRE LOVLIGT.”  Deler  med det samme billedet på min væg og laver en overskrift eller hvad man kalder det ”Fuck hvor lever vi i en sindsyg verden, føj.” det virkelig min mening, og folk liker den da også, og synes det utrolig klamt, altså jeg er imod at det skal være lovligt her i Denmark, det synes jeg virkelig ikke det skal være. Synes virkelig der er kommet mange ting på banen på det sidste som ikke burde være rigtigt. Men nu skal jeg ikke glemme og sige at man skal være over atten, hvis det bliver lovgivet. Men synes stadig det er virkelig klamt at tænke på. Men det er os bare min mening om sex mellem forældre og børn, og så om sex mellem søskende.. Jeg væmmes lidt med tanken og håber virkelig aldrig at det bliver lovligt.. Synes i det burde være lovligt? Giv mig da gerne en kommentar om jeres mening.

Ingen kommentarer til Sindsyg verden vi lever i

 • Sila Nielsen

  … Jeg overvejer kraftigt at flytte til et andet land nu… FØJ!

  http://mislingsrandom.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kathrine johansen

   Det er virkelig overdrevet ulækkert :). forstår dig godt, smiler :).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Olesen

  Det er simpelthen for sindssygt! Jeg kan ikke forstå hvorfor folk er så mentalt fucked oven i den øverste etage… Jeg er rystet.
  Knus.
  http://justanordinarygirl.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kathrine johansen

   Jeg var også rystet, synes virkelig det utroligt at det kan blive ved.. syge ideer kommer der frem hverdag næsten :o.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Houkjær Holm

  Fuldstændigt sindssygt! Blev også chokeret da jeg læste om det!
  Kh Line
  Læs med på
  houkjaerh.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kathrine johansen

   forstår dig! Det så sindsygt og grænseoverskridene!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • What the fuck!!!!!! Folk er jo syg i hovedet!!! Hvad bliver det næste? Det burde slet ikke nå så langt at det er kommet i nyhederne.. De syge stodder skal holde deres klamme holdninger for dem selv.. Nu sætte de gang i de pædofils hjerner at de godt må dyrke sex med små børn hvis forældrene også må.. Det jo sygt!!! Jeg kan slet ikke ha det..føj for helvede..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kathrine johansen

   Tænke virkelig det samme! det virkelig klamt Hosannah! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fin blog, Kathrine! Smiler.

  Jeg har ikke noget imod at de regler bliver afskaffet. Jeg ville alligevel ikke kunne mærke forskel. Desuden, hvis søskende har lyst til at have sex med hinanden, så lad dem dog gøre det. Det er deres eget valg, og ikke noget loven skal bestemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes den er rigtig tricky, for jo, der er mennesker der tænder på den slags.
  Derimod vil det gøre det sværere for mange incest-ofre, for hvis der er tvivl om hvorvidt barnet/den unge, der har været udsat for overgreb, har givet sit samtykke til “akten”, kan det være svært at afgøre, hvorvidt den voksne skal straffes.
  Forstå mig ret, jeg er et meget frigjort menneske og er overbevist om, at det er sundt at være seksuelt nysgerrig og prøve grænser af – men der er jo nok en grund til at det er strafbart for søskende at have sex. Om ikke andet kan det resultere i nogen seriøst misdannede børn pga. det misk-mask af gener, det barn vil få hvis forældrene er søskende.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være 'anderledes'