Give away - Lachica

Tattoo inspiration

Jeg har længe ønsket mig at få en tatovering, da min mor fik lavet mit navn på hendes håndled, gav hun mig lov til at få en tatovering også.. Jeg har nogle tanker i hovedet om hvad jeg gerne ville have, jeg kunne godt tænke mig at få skrevet min fødselsdags dato på håndledet, men alligevel tænker jeg stadig over det. Men første gang jeg skal have lavet en tatovering, skal det bare være en lille en da jeg er utrolig bange for nåle, og jeg besvimede da jeg skulle have livmors indsprøjtningen.. Men jeg tænker på et lille hjerte, på en finger, eller et ‘k’ for mit navn? Jeg ved det slet ikke endnu, men her i det nye år, ville jeg tænke ekstra meget over det, da min mor skal ud og have lavet en ny tatovering og ville spørge om jeg kunne få lavet en bagefter hende. Men som i kan se på billederne, er det ene små og betydnings fulde tatoveringer. Jeg elsker at de er små og fine. Jeg vil ikke have en stor tatovering, det ikke lige mig.  Har i en tatovering? Gjorde det ondt da i fik lavet den? Har i en favorit på billedet oven over? Eller vil i gerne have en? 

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give away - Lachica