outfit inspiration

Fabfashion give away

Nu har jeg fået stablet en fed konkurrence igang, og har virkelig glædet mig til at fortælle jer om den, da jeg håber det vil være lige jeres smag, eller mange af jer! Jeg fandt denne fede hjemmeside der hed Fabfashion, og har gået og tænkt på om jeg skulle skrive derind for at spørge om de sponsoreret til blogger, og ja det gjorde de sørme! SÅ jeg har snakket frem og tilbage med en medarbejder derinde, som hed Julie, og vi er nu blevet enige om hvad konkurrencen skal gå ud på og hvad man kan vinde. Deres lækre butik kan i finde en masse lækre ting inde, alt fra jakker til sko, og de er ret fede derinde! Synes lige i skulle tjekke hjemmesiden ud, det kan i gøre her.

PicMonkey Collageds

Men nu skal i lytte godt efter, i kan nemlig vinde en splinter ny sommer jakke, eller cardigan ved ikke hvad i kalder det derude ;-). Jakken kan findes her, synes den er rigtigt fin og så er det jo den perfekte konkurrence når vi burde gå sommeren i møde nu, men sneen bliver godt nok ved *suk*. Jakken koster rigtigt 399.- så hvis i har gået og kigget på den og sparet sammen? eller måske noget andet, så kan i nu få den i min konkurrence. En ting skal lige siges, selvom i ikke har bloglovin, facebook eller noget helt andet, kan i sagtens deltage i give awayen. For at deltage skal du:


1. Like Fabfashion facebook side her.
2. Like min facebook side(hvis det lyster) her
3. Følg mig på bloglovin her(hvis du har det).
4. Skriv så en kommentar med dit Navn, efternavn, og din mail adresse!
(både i de bokse og så i den nederste boks).

Held og lykke til jer alle som deltager i denne konkurrence, og hvis i er ekstra søde, så er i meget velkommene til at dele dette indlæg, men det behøves ikke. Konkurrencen slutter når jeg synes der er nok deltagene.  Indlægget er sponsoreret af Fabfashion.dk. 

Ingen kommentarer til Fabfashion give away

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

outfit inspiration