Lykken er ..

GIVE AWAY: Vind makeup from Cici

GIVE AWAY:

Kender i siden Cici? hvis ikke så kig da med her. Cici er en shop hvor man både man få makeup, hår produkter, hudpleje og alt muligt andet! Jeg spurgte Heidi, om de måske gad og lave et lille samarbejde med mig, og det har de sagt ja til, og de har endda været så skide søde at gøre sådan jeg kan lave en give away for jer. Jeg har lavet et lille billede, eller nærmere en collage med de ting i kan vinde, men collagen blev desværre ikke god, når jeg forstørre tingene, bliver de mere udtydelige men det må i lige bærer over med. Som i kan se har i nu muligheden for at vinde en Valgfri neglelak, en mascara, valgfri læbestift og en sød øjenskygge! I er meget velkommen til at gå ind og kigge på siden Cici her. For at deltage skal du gøre følgene ( det skal gøres):

1. Synes godt om Cici på facebook her.
2. Følg mig på bloglovin her. (Hvis du ikke har det, så kan du stadig godt deltage)
3. Synes godt om nede under indlægget her.
4. Synes godt om min facebook side her. (hvis du ikke har Bloglovin).
5. Skriv dit navn, efternavn, og mail.

– I er også meget velkommene til at skrive i kommentaren hvilken farve neglelak og læbestift  i gerne vil have, i må også meget gerne sætte et link ind som jeg bedre kan finde det når jeg trækker vinderen, om et stykke tid. Jeg ved endnu ikke hvor denne konkurrence slutter, men engang i næste måned. Held og lykke til jer alle sammen! Husk nu at følg reglerne.

30

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykken er ..