Sved og tåre

Hvor blev solen af?

IMG_4313

Idag vågnede jeg op til et sindsyg trist vejr, nemlig til gråvejr, regn og kulde, øv. Hvordan kan vejret forandre sig så hurtigt, forstår det virkelig ikke. Det jo det sygeste vejr vi har her i Danmark fortiden. Jeg siger bare ”Velkommen til Danmark, hvor du kan få alle 4 årstider på en dag…” Det kan man sgu.. Jeg håber godt nok snart at vi får os noget sommer, med varmt vejr, for det da godt nok ikke det bedste vejr fortiden, jo lige igår, men ellers ikke.
Jeg var oppe på Produtionskolen og snakke med en der hedder Jeanette igår, sammen med min mor, og uu-vejlederen, og det hele er aftalt jeg skal gå deroppe næste år, og jeg glæder mig sindsyg meget til det, og til at tjene min egne penge der også, weee! Jeg er rigtig glad, men alligevel også mut fortiden, mine eksaminer går mig virkelig på, men alligevel ved jeg at det nok skal gå okay alligevel. Et 4 tal er okay for mig, men så hellere ikke mindre.. Held og lykke til jer alle sammen, som skal op til eksaminerne i næste uge, jeg håber i klare det godt! Hvad skal i lave i denne mini ferie? 

1

  • Vejret er virkelig mærkeligt her i Danmark. Vi må håbe at det gode vejr snart vender tilbage 🙂
    Jeg skal på arbejde på fredag, så jeg har ikke helt “fri” endnu, men det er selvfølgelig dejligt med en fridag imorgen 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sved og tåre