Produtionskolen

are you fat? With a little on the sides.

IMG_5016khik

det ikke fordi jeg vil brokke mig til jer her på bloggen, men jeg har i rigtigt langtid haft en rigtigt irriterende følelse af at jeg ingen selvtillid har. Jeg føler virkelig ikke at jeg er køn nok, jeg føler folk stirrer på en fordi man måske går i det forkerte tøj og føler sig tyk? men forhelvede da. jeg er jo ikke tyk, jeg har jo bare en krop med en smule former, former som skal være der? men nogle gange har jeg virkelig lyst til at dø for at få en smuk krop, som der ikke skal gøres mere ved. Vil super gerne have en perfekt flot flad mave, hvor man kan fornemme at jeg går op i mig selv? men det jo løgn.. Det godt være jeg går i fitness lige nu? men forhelvede da, sidder stadig og smovser slik under dynen om aften, og spiser pisse hamrende usundt, så hjælper det mig jo overhovedet ikke. Jeg kan husk da jeg var en smule mindre, der fik jeg ALTID af vide både af andres forældre og min egen, at jeg var alt for tynd, og blabla, ja det var jeg! Og synes jeg har den perfekte størrelse nu, for har taget overdrevet meget på, det eneste jeg bare gerne vil have er den skide flotte markeret mave. Jeg har længe været inde på at skrive sådan et indlæg her, men er bare altid kommet fra det, ellers har jeg slettet det hele igen, og bare lukket bloggen ned, men ikke denne gang.
Det godt være jeg ikke går i kjoler, shorts, eller sådan noget, men det fordi jeg ikke kan lide og vise mig i det, hvor alle kan se mig? føler virkelig folks øjne går elevator blikket, de starter oppe fra og kører ned, det så irriterende når folk gør sådan noget. Ja, alle kan ikke være perfekt og sådan er det bare. Jeg har lav selvtillid, og synes ikke jeg har en pæn krop? men sådan er det bare. Det er sommer og solen skinner, vejret er skønt og man skal ud og nyde de varme stråler fra solen, inden det skifter igen, og det gør jeg skam også, men ikke på en strand, men ude i min egen have..
Ved overhovedet ikke om mit indlæg hang sammen. men lig gerne en kommentar hvis det lyster jer, og skriv gerne hvis det overhovedet ikke hænger sammen, for det sker tit for mig, at jeg kan skrive en totalt roman, og så halvdelen af det er bare noget sjusk og HÆNGER ikke sammen.. hæhæ. Men lige meget hvordan DU ser ud, skal du ikke hade dig selv og det burde jeg hellere ikke, vi alle kan ikke ligne super modeller, og vi alle er jo smukke som vi er! Husk det søde læsere. Hav en fantastisk forsat aften. Er der også noget i er utilfreds med ved jer selv? Hvad synes i om indlægget?

5

 • Karoline

  Godt indlæg!
  Jeg synes virkelig, at det er ærgerligt, at specielt mange teenagepiger, har virkelig dårlig selvtillid, for det ødelægger utrolig meget ved en!
  Jeg er utilfreds med mig selv, og er alt for kritisk! Jeg har endnu ikke set en krop, som jeg tænker er perfekt.. Ikke engang alle modellernes kroppe, synes jeg er pæne. Enten har de for brede hofter, for “tykke” lår, eller noget tredje. Det skal lige siges, at jeg overhovedet ikke selv kan leve op til de ting! Jeg er for kritisk og totalt dobbeltmoralsk!
  Jeg tror aldrig jeg bliver tilfreds med mig selv.. Jeg hader, for at sige det mildt, mig selv..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kaathrinejohansen

   Sådan er det desværre tit, og det er træls! Dejligt du kunne lide det :).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mig

  Har det på samme måde.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • der er sååå mange der har fokus på ‘den rigtige krop’
  – men ens egen krop ER jo rigtig! og som du selv skriver – ønsker man små forandringer – så som flad mave, kan det sagtens lade sig gøre..

  vores store problem i dag, er at acceptere os selv. medierne har været rigtig dårlige til at fremstille kvinders kroppe – og viste en årgang kun de her ‘perfekte’ kroppe. det synes jeg faktisk de er kommet ret godt efter! der er nu fokus på sunde kroppe, i stedet for de meget tynde kroppe.

  jeg er selv okay tynd – men har altid været utilfreds. har en lille bule på maven, og mine lår er slet ikke faste. men jeg har lært at leve med det, for det er den jeg er! og ønsker jeg nok at det skal væk – så skal jeg jo bare i gang!

  og dig.. du er SLET ikke tyk! synes du har en rigtig flot krop (uden at det skal lyde helt forkert 😀 ) – synes du skal prøve at være glad for dig selv! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kaathrinejohansen

   Tak for din besked, det var rigtigt dejligt og hører din/andres meninger omkring det. men ja, jeg burde være glad for mig selv, men nogengange er det svært:).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Produtionskolen