Germany trip

my summer vacation

PicMonkey Collageknj PicMonkey CollagesrJeg ville lige vise jer min sommerferie i billeder, de står ikke i rækkefølge men det er vel os ligemeget? jeg gad nemlig ikke skrive et langt indlæg omkring hvad jeg har lavet for indlæg med billeder er altså dem der bliver mest spændende. Imorgen slutter min sommerferie og skal IGEN til at stå møg tidligt op 07:30.. for at gøre mig færdig til produtionskolen.

1. Taget en masse outfit billeder. 2. Været på Camping i Aabo og i bade land. 3. taget fjollebilleder i bilen. 4. Fyldt varmt vand i bade bassinet og badet sent om aften. 5. Passet søde Felix. 6. Spist en masse Jordbær, mhm. 7. Været til fødselsdag hos Felix, som blev 3 år. 8. Drukket sluc ise i Tyskland.  9. Ristet skum-fiduser og hygget med god mad(i aften) 10. Været utrolig usund, har nok været på McDonald 7 gange bare i ferien. 11. Fået nye sneakers fra Nelly. 12. Solbadet hverdag, NÆSTEN. 13. Været sammen med min kæreste, meget af ferien. 14. Drukket en masse vand(altså af den blå falske). 15. Taget billeder i lorte kvalitet af den flotte orkide. 16. Grillet utrolig mange gange, og fået en masse lækkert at spise. 17. Nydt at varmen endelig er kommet til Danmark. 18. Blevet solbrændt, uden det gjorde ondt, eller brændte. 19. Har set en smuk solnedgang fra taget af(kunne ikke være på billedet). 20. Været i Tyskland efter en masse usundt, og COLA.

Har haft en overdrevet god sommerferie, uden rigtigt at lave det vilde, har bare slappet den max af, og set en masse film, ligget og dovnet den af, været sent oppe og det har egentligt været pisse hyggeligt. Nu er den så desværre slut, men mon ikke det er godt nok at komme igang igen, det jo bare til kl 15:00, og så har jeg fri, gab.. Hvad har i lavet i sommerferien? Er der nogle af de 20 ting i også har gjort i sommerferien? 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Germany trip