My birthday gifts #1

Blog’s 1st birthday

IMG_6349kkjhyIdag er det bloggens 1 års fødselsdag, Hurra hurra. Kan tydelig huske aller første gang jeg kiggede på bloggersdelight, og skulle til at begynde med at starte den op, sad i flere timer for at finde ud af, hvordan tingene var og hvordan det hele fungereret, og var ved at smadre min bærbar, fordi jeg var så sur over jeg ikke kunne få boksene nede i bunden på. Men fandt så ud af 4 – 5 timer efter, at det fordi man skulle være PLUS bloggere, så jeg skyndte mig at opgradere min blog, og så fungereret det jo fint nok. Jeg har aldrig nogensinde fortrudt at jeg gik fra Blogspot til Bloggersdelight, er positiv overrasket. Men dog der er et lille minus, alle de reklamer kunne godt være undgået ellers ville jeg gerne tjene en lille skilling for at bloggersdelight viser dem på min blog.. Men jeg er ellers meget tilfreds og glad med mit udseende på den, og med alt det andet. jeg er egentligt bare en super glad bloggere, som nyder det fuldt ud. Jeg har på dette år lært en masse, og nu vil jeg nævne en lille del for jer, håber i vil kigge med?!

Jeg har fået nogle utrolige søde veninder fra blogger verden, som altid kan få et smil på mine læber, når jeg har brug for det, og de siger os med det samme, hvis der er noget forkert på min blog de ikke lige synes om, eller hvis man har haft en dårlig dag, så har de også stået der, det jo fantastisk, ja det er så. Jeg har også været oppe at diskutere med mange bloggere, fordi jeg måske ikke lige spurgte om en ting, og så gik det hele galt, og så var jeg bare det ene og det andet, det var ikke fedt at opleve, men det skete og det er overstået, tror jeg. I har været utrolig søde til at komme med søde kommentar på mine indlægs, og i har os skrevet hvis der er noget i ikke kan lide, og det er jeg glad for, det altid skønt med dårlig og god kritik for at nå længere, og blive bedre til det hele, MEN jeres søde og dejlige kommentar holder godt nok en oppe på de dårlige og knap så gode dage, så tak! Jeg havde et mål at nå bare 100 følgere på min bloglovin, og det kan jeg love jer for at jeg har ramt, og har endda 100 over, og det er jeg så stolt over, og det er kun på grund af jer, at jeg nåede målet.

Der er ikke sket så meget forandring på bloggen, den ligner sig selv, som fra start af, men jeg håber virkelig at i stadig nyder at kigge med, og at i vil komme med flere kommentar og følge med endnu et år. Jeg har os gået fra et skod kamera, til Canon 1100d som jeg bruger til at tage billeder med, jeg har fået fjernbetjening til den, og kamera stativ, og nu er jeg ved at spare op til et nyt, bedre kamera, som jeg kan forbedre billederne som I skal kigge på. Jeg håber i har nydt dette år, og nyt mine indlægs, og dem vil der komme mange mange flere af. Jeg har desværre ikke fået sammensat en fødselsdags give away, selvom jeg havde et ønske om det, for at forkæle jer lidt, fordi i har været så super fantastiske, men der kommer nok snart en, så hold øje. og forresten så skal i også have en stor tak for at være trofaste følgere inde på min Facebook blog, det gør mig stolt og se hvor langt min blog rykker sig i likes, følgere, og alt det der, så i skal have en kæmpe tak!  Tillykke med 1 år, bloggen. Hvor længe har i fuldt bloggen? 

7

  • Tillykke med fødselsdagen 🙂 Jeg selv fejrer 1 måneds fødselsdag i dag med min egen blog, men ser da frem til at have haft min blog i et år.

    Jeg har ikke som sådan fulgt din blog, men har læst et par indlæg. Men har et spørgsmål til dig. Du skriver du sparer op til et bedre kamera, må jeg spørge hvilke objektiver du har til dit kamera?

    Hilsen
    Daniel

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trinski

      Jeg har ingen objekter, fordi jeg godt vidste at jeg gerne vil op og have et bedre kamera, skulle bare prøve og se om det var noget for mig, så købte det billigste :).

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Altså, du har vel det objektiv der sidder på dit kamera 😉 Jeg ved ikke om du kender nogen der ved noget om kamera, men tit kan man tage bedre billeder ved at købe et bedre objektiv, frem for at købe et bedre kamera! 🙂 Det er bare lige et lille tip. Og så længe du bliver inden for samme kameramærke (altså Canon) så kan du jo bruge objektiverne på et evt. nyt kamera alligevel.

      /Daniel

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trinski

      Ja, det rigtigt nok, men vil gerne højere op, for vil have et kamera med en skærm man kan vende rundt :).

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karli

    Tillykke 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Stort tillykke med den <3 Min har selv lige fyldt rundt, men det ved du jo! 🙂
    Jeg har fulgt dig, faktisk næsten lige siden jeg selv kom ind i blog verdenen, så nok en 9 måneders tid, deromkring. <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trinski

      Troede du havde blogget længere, men dejligt at vide! Og ja, tillykke til os begge, thi! <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My birthday gifts #1