Leo love

RANDOM FACTS #4

IMG_8210outfitJeg elsker duft lys, de dufter så godt. Jeg er afhængig af sko, kigger hele tiden efter nye. Jeg kan godt lide at tage i genbrugs forretninger, for at finde gode fund. Jeg elsker danske børne film, der findes næsten intet bedre. Jeg tog den værste beslutning ved at tage på efterskole i et år. Jeg er blevet mobbet, rigtigt groft. Jeg får lige nu løn hver anden fredag, weee. Jeg bliver 18 imorgen, det vil sige ikke flere børne penge til mig hver måned, øv. Jeg har tre halv søskende, som jeg elsker meget højt. Jeg har en tatovering, som jeg virkelig gerne vil have lavet lidt om. Jeg vil gerne have flere smykker, men at de koster oppe i 150, er dyrt. Jeg samlede engang på Spinnings ringe, nu er det skagens. Jeg har dårlig humor, kan sidde og grine af mig selv. Jeg hører lyde og ser syner, ikke spor fedt. Jeg vil ønske der var to lørdage om ugen, hvorfor? spørg mig ikke. Jeg overvejer at gå noget mere i sol, nu hvor vinteren er ved at overtage Danmark. Jeg vil gerne til København, igen. Jeg mangler penge. Er der nogle som passer på jer også? Hvad synes i om billedet? er selv vild med det, hvorfor? ved jeg ikke! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leo love