RANDOM FACTS #3

Is that right?

canon-eos-1100d-dslr-front-angle-lensJeg har i en længere periode ønsket mig et nyt kamera, har bare ikke vidst hvilket og om jeg skulle tage mig sammen til at købe et nyt, og om det overhovedet ville være det rigtige? når mit Canon EOS 1100d er et skide godt og næsten perfekt kamera, har været så i tvivl om jeg vil skifte det ud med et lidt bedre. Der har ikke været gået en dag, uden jeg har tjekket diverse hjemmesider for tilbud om et nyt kamera. Hverdag har jeg åbnet Elgiganten og Eksperts webshop for at se om der er kommet nye og bedre tilbud. Det tilbud jeg faldte for var på el-gigantens hjemmeside – men da de ikke kunne sende det hjem til mig, sprang jeg fra, gad simpelthen ikke tage bussen til Hjørring for at handle et nyt kamera, og tage hjem igen bagefter, no way.. Jeg har været skide i tvivl for det eneste mit kamera manglede var den skide vippeskærm, som man kunne se sig selv når man optog, for ligner altid ”den anden verdens krig” så ville være skønt at kunne se sig selv imens. Jeg har os tænkt på at prøve et Nikon kamera, men faldte jeg hurtigt fra, da jeg er glad for mærket canon, og det vil jeg blive ved med at have. I dag gik jeg endnu engang ind på Elgigantens hjemmeside og tjekkede alle deres lækre tilbud ud, og igen sad jeg og kiggede på det kamera, jeg dagen før, og dagen før det havde kigget på. Jeg tog sempelthen springet i dag, og købte et nyt kamera.. Det kamera jeg købte blev Canon EOS 600d, og håber virkelig jeg bliver glad for det, og i de næste par år skal det ihvertfald IKKE skiftes ud, der skal kun købes nye og bedre objekter til, og det skal passes på som var det min baby. Jeg synes det var lidt mange penge at give, tror jeg kom af med 3.500 for det, men tror virkelig det er pengene værd. Jeg glæder mig sådan til at få det hjem i hænderne, og optage massere af videoer med det til jer, og tage en masse outfits, og andre billeder. Det har virkelig været en god dag, for samtidig med det – fik jeg solgt mit andet kamera, for det skulle ikke bare ligge her hjemme og samle støv, vil savne det. og der er sgu et +’ til, fik også min bærbar hjem idag. Det har været en god dag, men burde virkelig ligge mig til at sove, men er blevet fanget af serien Pretty little liars – den er utrolig god. Heldigvis starter min weekend imorgen, og så skal der bare ses serie, hygge for det er altid skønt med en ekstra fridag! Hvilket kamera har i?

2

 • Jeg overvejer selv rigtig meget, at købe et 600D – med samme grund som dig, ang. vippeskærmen. 🙂

  Jeg har et 1100D 🙂
  Glæder mig til at få løn igen 😉

  – Kig gerne forbi!
  http://louisespassion.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Bork Hansen

  Godt du har fundet ud af, hvilket kamera du ville have. Håber du bliver glad for det </3

  – Jeg har et Canon EOS 600D og det er virkelig det bedste kamera jeg hidtil har haft! Det er dejlig nemt og så er vippeskærmen jo et plus. Det er altid en smagssag, men JEG kan kun anbefale Canon 600D.

  // michelle-bork.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RANDOM FACTS #3