Is that right?

Knæk cancer

?Vi har brug for din hjælp brug for at du siger ja, istedet for nej. Brug for at du ikke bare kigger den anden vej og tænker, det her det vedrører ikke mig. Vi har brug for at du er med til at gøre en forskel, gør en forskel, for din mor, din skolekammerat, eller din bedste ven, vi har brug for at du gør en forskel, for din egen skyld. Vi har brug for din hjælp, brug for at du ikke skifter kanal og tænker, det her vedrører ikke mig. Vi har brug for din hjælp, vi har brug for din hjælp til at knække cancer.? Hver  med til at gøre en forskel for mange folk, hjælp de kræft ramte ved at give et bidrag til kræftensbekæmpelse.

Hvis du vil støtte med 50 kr så send en sms til [50KNÆK til 1277] for at hjælpe alle de kræftramte rundt omkring. Hvert år bliver en tredje del af danmarks befolkning ramt af kræften, og den kan gøre andre til pårørende. Der er intet værre end at se en man holder af, eller elsker – sidde med kræft eller dø af det? der er ingen der vil se deres mor, far, brødre, morfar eller bedstefar – gå med kræft? man vil ikke have det sker for ens familie, men hellere ikke for en selv. At der er så mange fantastiske og dejlige mennesker rundt omkring der lever med det hverdag, og kæmper uafbrudt for ikke at tage afsked med livet, det er forfærdeligt. Der er mange former for kræft, der er ikke bare en, men mange former. Man kan få kræft næsten over alt, og den tager ikke hensyn. Men sammen kan vi alle kæmpe og overvinde kræften, hvis blot vi støtter kræftens bekæmpelse med et mindre beløb kan det måske redde nogle der er ramt af det. LAD OS KNÆKKE KRÆFTEN – SAMMEN! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Is that right?