Hello October

Konkurrence from Redbird.dk

GIVE AWAY

Kender i til Redbird.dk? Hvis ikke, så kig med her. Jeg havde egentligt aldrig hørt om deres webshop før, men faldte over den for nogle uger siden, og har kigget meget på den, fordi de har nogle virkelig flotte smykker, især deres ringe og armbånd, love it. Jeg har læst meget godt om dem, at deres levering skulle være alletiders, og de har næsten kun fået ”grønne” stjerner. Jeg har fået lov til at udlove et gavekort på 200 kr, til deres webshop. Jeg kunne godt bruge det selv, men det er til jer, fordi i er de bedste følger i hele verden, thi. Gavekortet udløber D. 31.12.2013, så vælger en vinder inden måneden er gået, for at han/hun kan få noget tid til at finde det helt rigtige, og nu tænker du nok, ”han?” ja, man kan f.x bruge gavekortet på en sød gave til sin kæreste, mor, eller måske et andet familie medlem. Hvis du gerne vil vinde dette gavekort skal du gøre følgende:

1. Synes godt om Redbird på facebook HER.
2. Synes godt om min facebook side HER.
3. Følg mig igennem Bloglovin HER.
4. Skriv dit Navn, Efternavn og mail i en kommentar,
som jeg kan få fat i dig.

Hvis i ikke har gjort alt dette, kan jeg desværre ikke udlove præmien til dig, for det er reglerne for at kunne vinde, dette gavekort. Hvis du sidder der og tænker på at netop du ikke kan deltage på grund af, du ingen Bloglovin har, kan du stadig deltage. Du skal bare have liket min facebook profil, og Redbird’s! Held og lykke til jer alle sammen, i må meget gerne dele dette rundt, som vi får flere med i konkurrencen. Denne give away slutter D. 19 Oktober Kl 16:00.

34

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello October