Organiqs læbestift

Leo love

PicMonkey Collageleo                            Jeans pieces // Top ukendt // Cardigan Basic collection // sko føtex.

jeg vil begynde at tage outfits billeder til jer noget mere. men da jeg kun har mit stativ og ikke nogen til det, bliver de ikke nær så gode. MÅ få min mor til at tage nogle af mig, når jeg synes der skal outfits billeder op. Jeg ved godt at de her billeder ikke er de bedste. Men jeg prøvede for jeres skyld, håber i synes det er fint. Mit outfit idag, er meget enkelt, og elsker leopard toppen, og mine sko er fra sidste år, så ved ikke om de findes i føtex mere. Imorgen fylder jeg 18 år, det slet ikke til at forstå, for ligner ikke en på atten, det synes jeg ihvertfald ikke selv, ligner mere en på 16, er det negativt eller positivt, ja det ved jeg ikke.  Vil i gerne have flere outfits billeder? Hvad kan jeg gøre bedre? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Organiqs læbestift