Pretty little liars

Organiqs læbestift

IMG_8329eh IMG_8333jhjMangler i den perfekte, cremet og økologiske læbestift til festen? jeg er ikke den der bære læbestift, da jeg ikke har de største og fyldige læber, desværre. Jeg prøvede denne læbestift i dag, og den er rigtig let at påføre og så er den rigtigt cremet og sidder rigtigt godt. Jeg kan godt lide farven den har, men fortrækker neutrale farver, som noget der falder i med læberne, da jeg som sagt, ikke går med læbestift så tit. Navnet på denne læbestift er ”rose”. Den er smuk, det vil jeg give den, og man får et yderst fedt g råt look med den på. Inde på deres hjemmeside kan i få den til 110 kr, og igen.. det dyrt men det fordi deres ting er økologiske og det koster måske lidt mere for dem at få lavet dem, end det gør at få normale læbestift lavet. I kan finde den HER. Jeg synes deres produkter er så interessante fordi de er økologiske og ikke skader naturen, som alle de andre produkter gør. Jeg fik taget to smukke billeder af den, jeg tog ikke et billede af mine læber med den på, men af den på et papir. Hvad synes i om farven, kan i lide den? 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty little liars