Redbird.dk

Vind et valgfrit ur fra Urkompagniet

 c850x637vindUrkompagniet.dk er en side hvor man kan købe forskellige ur, og man kan få rimlig mange, og de er både flotte og andre er mindre flotte. Jeg har lavet denne lille collage for at vise jer deres ur kollektion fra Geneva – som jeg har fået lov til at lave en konkurrence med. Vi alle har vel brug for et ur, selvom der er ur på alle mobiler nu til dags, så er det altid smart med et ‘bling’ ur, som sætter prikken over i’et når man er i byen, eller måske til en fest? jeg er ihvertfald vilde med denne ur kollektion. Jeg har fået lov til at lave en konkurrence fra mærket Geneva, og det vil sige det er kun fra det mærke i må vælge et ur, hvis i nu vinder denne super smarte og fede konkurrence. På collagen er der vidst kun dameure, men drenge der er os tre salgs ure i kan vælge imellem. I kan finde siden HER.  Hvis i vil deltage, kan i deltage ved at gøre følgende:

1. Like Urkompagniet.dk på facebook HER. 2. Like min facebook side HER. 3. Skriv dit Navn, Email og efternavn i kommentaren.

Alt det skal gøres for at kunne deltage i konkurrencen, held og lykke til jer alle sammen! Hvis i er søde må i meget gerne dele det her indlæg rundt med jeres venner eller følger, som de også har en chance for at kunne deltage – Konkurrencen slutter når der er nok deltagende med. Held og lykke til alle.

31

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Redbird.dk