What hair products do I use?

Which camera do you have?

Hvilket kamera?

Jeg holdte jo fødselsdag her for under en måned siden, og fik masser af penge, og vil virkelig gerne have et nyt godt kamera, der kan tage gode billeder, men alligevel ikke så dyrt igen, altså 5000 er okay for mig at give. ved at mange af jer bloggere bruger Spejlrefleks kameraer – for at få det bedste resultat. Hvis i kigger på Collagen så har jeg valgt kamera fra mærket Nikon og Kamera for det er de mærker jeg aller helst vil have kamera i. Så der kommer mine spørgsmål til jer, som i kan se på Collagen! Håber i vil svare på lidt af dem, og virkelig hjælpe mig med at få et godt kamera som kan lidt af hvert. I må meget gerne skrive kort ”HVORFOR” i valgte det kamera! Jeg håber i vil hjælpe mig, for ved at i bloggere har styr på tingene og styr på kamerare!

13

  • Jeg er personligt en Nikon mand. Jeg ejer et Nikon D7000, før det ejede jeg et D70 og min kæreste har haft et D3100. Så jeg har efterhånden prøvet lidt forskellige Nikon kameraer. Hvilket kamera du skal have, afhænger MEGET af hvad du ønsker at bruge dit kamera til. Den største fejl mange gør er, at de kun bruger penge på et kamera, og så er ligeglade med hvilket objektiv de har. Det er altså i sidste ende lige så vigtigt at have et godt objektiv!

    Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at vælge det helt rigtige kamera, men det kræver jeg ved lidt mere om hvad du præcis har brug for. Desuden kan det ofte godt betale sig at købe et brugt kamera, hvis man ellers ved hvilke ting man skal være opmærksom på.

    Du skal være velkommen til at kontakte mig via mail 🙂

    Hilsen
    Daniel Valsby-Koch

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trinski

      jeg vil ikke have et brugt kamera, og har lige nu et Canon 1100d, men vil gerne op i et canon 600 eller 700D for har hørt det er sindsyge gode!
      Men har også hørt godt om Nikon – så er pisse meget i tvivl! :-).

      Vil gerne have et til billederne på min blog og til at tage smukke billeder og professionelle billeder af mig selv! :-).

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hvilke objektiver har du til dit Canon?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trinski

      Det der følger med, men har altid sagt jeg vil højere op end Canon 1100d! :-).

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Okay. Jeg kan ikke rigtigt hjælpe dig hvis du vil blive i Canon. Dog kan jeg komme med en generel anbefaling: det er en god idé at investere i et godt objektiv. Det der følger med er ofte et okay allround objektiv, men så heller ikke bedre end det.

      Når du gerne vil tage gode billeder af dig selv, så synes jeg du skal overveje at købe et 50mm objektiv 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trinski

      Jeg siger at jeg gerne vil have nyt kamera Daniel. Jeg vil ikke have dette Kamera da jeg vil have en med vippe skærm, for jeg filmer også videoer hverdag! :-).

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg er godt med på, at du gerne vil have et nyt kamera 🙂 Jeg synes umiddelbart, at du skal holde dig til Canon, hvis du selv føler, at du kender det. Det kan godt være svært at skifte fra mærke til mærke. Desuden er du ret begrænset indenfor Nikon når du gerne vil have vippeskærm. 🙂

      Det med objektiv er bare en ekstra bonus oplysning til dig 🙂 Altså en ting du kan overveje at købe oveni et nyt kamera 🙂 Håber du finder et der passer dig.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trinski

      Er rigtigt glad for at du tager dig tid til at skrive dette, for det hjælper mig
      Lige nu kan man få canon 600d med et objekt inden på Elgiganten og har tænkt i langtid
      på om jeg skulle købe det – Men tænker mig stadig om! Men ja objekter er også gode, men
      en vippeskærm er det jeg har brug for, og især når jeg blogger og laver mange, mange
      videoer og sådan noget! Men tak!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan se, at du har besluttet dig for enten Canon eller Nikon, og de mærker kan jeg desværre ikke hjælpe dig med.
    Jeg bruger selv spejlrefleks til mine billeder på min blog, men jeg er Sonypige. Held og lykke med valget og købet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Enya-Sophie Ehrenreich

    Hej Kathrine!
    Jeg har selv et Nikon D5100, som jeg simpelthen er så glad for. Jeg tror jeg gav 5000,- for kameraet med et 18-55mm VR objektiv. Jeg synes dog, at du burde give lidt mere, og så købe et 18-55mm VR, det kan lige zoome lidt mere, og så behøves du ikke at have flere objektiver med hele tiden.
    Jeg kan helt klart anbefale et D5100! Jeg har aldrig haft problemer med det, det ligger godt i hånden (hvilket rent faktisk har en stor betydning), det er hurtigt, det er nemt at finde ud af, osv osv osv. Intet dårligt ved det.
    Hvis du har nogle spørgsmål kan du bare skrive. 🙂
    Knus Enya-Sophie.

    http://www.enya.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trinski

      Altså jeg hælder mest til Canon for det er det jeg har nu, og vil have vippeskærm på, for jeg filmer meget med mit kamera, så det er de ikke mange af ved Nikon jo!:).
      Men har også tænkt på et Nikon – men vil baregernehave den vippeskærm!:)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Enya-Sophie Ehrenreich

      Der er skam også flipskærm på Nikon D5100! Endda en rigtig god en. Og det filmer i god kvalitet og med en udmærket mikrofon, jeg har selv brugt mit meget til at filme. 🙂

      http://www.enya.dk/

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle Bork Hansen

    Jeg har et Canon 600D og jeg ELSKER det!
    Det kan både filme og tage gode billeder, og så passer det til det, jeg som person skal bruge det til, – dog synes jeg du skal spørge til råds i butikken, så de kan hjælpe dig, selvom du allerede har et kamera 🙂

    Jeg kan i hvert fald anbefale 600D’eren da det er nemt, billigt og dejligt <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What hair products do I use?