Happy New Year

THIS OR THAT TAG

IMG_7912rJeg har set sådan et indlæg her, på flere forskellige blogs, og har tænkt mig at lave et ligende, for at der sker noget andet, end det samme og samme på bloggen. Håber i vil kigge med, og i må meget gerne spørge mig i en kommentar, omkring ”This or that tag” som jeg måske kan have med i et andet indlæg.

Pepsi eller Coca cola? det er slet ikke svært for mig at svare, det helt klart Coca cola. Kat eller hund? Jeg synes begge er super søde, men hvis jeg skal vælge, så katte. iPhone eller Android? Helt klart Iphone, selvom de holder dårligt strøm. Paradise Hotel eller Big Brother? Jeg følger faktisk med i begge ting, når de er i tv’et. Men det må helt klart være Paradise, er virkelig en nørd – hvad det angår, hihi. Nytårsaften eller juleaften? Jeg ved ikke hvorfor folk stiller dem op ved siden af hinanden, jeg kan rigtigt godt lide begge aftner og derfor kan jeg absolut ikke vælge. Kærlighed eller venner? Kærlighed er en god ting, men vil til hver en tid vælge venner, da de altid vil være der og det er en kæreste ikke. Justin Bieber eller One Direction? Jeg hører ikke nogen af dem, og kan overhovedet ikke fordrage Justin.. Vinter eller sommer? Der vinder sommer meget stort, hader kulde og vinter tiden. Weekend eller hverdage? Den er jo svær, for hverdagen kan jo være ligeså god som en weekend, så det må simpelthen være en blanding. Spotify eller Youtube? Uha, den er lidt svær’ for de er jo begge gode, så det må igen blive en blanding. 

jeg vil lave flere af sådan nogle, så i er velkommen til at spørge i kommentaren. bare for at prøve lidt nyt, hihi. Hav en fantastisk aften i selskab med Blachman og X-factor.

15

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy New Year