Bad days, why did this happen to me?

warm sweaters in the cold weather

HOT

Hver evig eneste år, siger jeg til mig selv ”HUSK at købe varme trøjer til vinteren” og hvad er det jeg ikke forstår ved det? jeg køber ingen varme sweaters, og står med tynde trøjer, som ikke kan give mig varmen i dette kolde vejr. Men er virkelig også en frossenpind. Jeg prøver at lade være med at skrue op for min radiator, men alligevel bliver den skruet op på 3, når jeg kommer hjem fra skole, fordi jeg sidder og fryser. Jeg har valgt at lave en lille collage med 6 fantastiske, varme og fine sweaters, Jeg er vild med med dem alle sammen, og hvis jeg havde pengene var de alle sammen købt hjem for længst, for jeg mangler sådan nogen. Vil bare gerne have sommer nu, er træt af vinter, og kulden, øv! Hvad synes i om sweaterne på collagen? Er der nogen i gerne vil have fingerne i? 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bad days, why did this happen to me?