Celebrate spring, with spring pictures

School Home, happy and ready!

IMG_9121jjkreJeg ved ikke om jeg rigtigt har snakket om dette, men nu vil jeg dele det med jer, da jeg næsten er hundrede procent sikker i at det bliver til noget. Jeg har længe snakket om at jeg ville flytte hjemme fra i en lille, fin lejlighed i Hjørring, men det bliver rykket en smule, også fordi jeg ligger på plads nr 57, men det kan jo gå hurtigt, eller gå utrolig langsomt. Jeg har i rigtigt langtid gået og sagt jeg gerne vil bo tæt på min familie, og da jeg næsten kun har forbindelser der fører til Hjørring, så er det den vej jeg vil gå. I dag sendte jeg min ansøgning til Grundforløbet på Sosu, og jeg er næsten sikker på at jeg skal komme ind, og glæder mig til at få svar fra dem, og se om jeg er inde eller ikke. Jeg har snakket med min lærer om der ikke var en form for skolehjem i Hjørring, hvor man kunne bo imens man udførte sin uddannelse, og hun var simpelthen så pisse sød at hjælpe mig, og det blev til noget godt, synes jeg selv!

Jeg var nemlig i Hjørring i dag, og der fik jeg besøgt et skolehjem, og var faktisk utrolig positiv overrasket over det. Jeg har aldrig nogensinde hørt om det før, men det er faktisk super fint, værelserne er en smule lille, men det er nok til 2 personer, ihvertfald hvis det står til mig. Jeg flytter D. 5 August derop og skal bo der til jeg er færdig med Grundforløbet på Sosu, jeg glæder mig meget til at skulle derop og bo. Jeg glæder mig til at blive mere selvstændig, og være ved min familie, når jeg lige har brug for det! Der er en masse positive ting, ved det. Jeg kan næsten spytte over til Sosu, og det er jo fantastisk, når jeg har det svært ved at stå op, og sådan noget. Man får også mad med i prisen, og alt sådan noget! Amen, det kan jo ikke blive bedre!

Hvis i ikke ved hvad et skolehjem er, så kan jeg fortælle lidt om det. Det er et hjem hvor unge, under 18 og over 18 kan bo, når de er under uddannelse, eller sådan noget ligende. Man betaler et fast beløb hver måned, og der indgår Mads, 8 gange om dagen eller så var det 4, men ihvertfald jævnligt. Man kan enten bo alene på et værelse, eller med en rumbo, det er ikke noget man selv kan bestemme. Man skal desværre hjem derfra i weekenderne, det er faktisk det eneste minus jeg ser i det, lige nu. Dem der er under 18 skal være tilbage inden 23, fordi de ikke er myndig eller hvad man nu skal kalde det. Der må ikke medbringes Alkohol, Stoffer og sådan noget på skolehjemmet. Men det var lige det jeg kunne fortælle jer i første omgang! Alle siger det ville være godt for mig at komme lidt væk, det er også rigtigt, og jeg glæder mig også rimlig meget.  Hvilken uddannelse vil i gerne ind på? Lyder det ikke godt?

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Celebrate spring, with spring pictures