THIS OR THAT TAG #3

decorations want

pynt

jeg har i en længere periode kigget på lejlighed, men har ikke fået mig en endnu, som er utrolig ærgerligt. Men jeg kan hellere ikke flytte ind i en lejlighed, uden af have mig et par pynte genstande, som kan gøre det mere personligt, og til ens egen hjem. Jeg har derfor lavet en lille collage med forskellige ting, jeg gerne vil have fat i inden. Især Hay hånden, og den fine lysestage. Det er ikke bare lige nogen ting der kan handels ind, der skal også spares op. Det lille hvide hus, er også rigtigt sødt, så det står også højt på min liste over pynte genstande jeg gerne vil have til den lejlighed, jeg engang får mig.  Hvad synes i om collagen? Er der nogen ting på den, som i også MÅ eje? 

15

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THIS OR THAT TAG #3