EOS soften your touch

Outfit #19

IMG_0915kjIMG_0924jgfIMG_0896kj

Blondekjole genbrugsfund // Sko Az // Ringe Spinnings og skagens

Jeg har aldrig i mit liv troet, at jeg skulle blive en kjole pige? men det kan også siges for hurtigt, fordet er anden gang i år, at jeg går i kjoler, og det var i andledningen af min kærestes fødselsdag, han fyldte 18. Men der havde jeg en anden kjole på. Men jeg havde lige i tankerne at vise jer denne fine kjole, som jeg er utrolig glad for, den har hunget i mit skab længe, men nu var det på tide, at få den i brug, inden den samler støv.

Jeg ville gerne fortælle jer, hvor den lækre sag er fra, men det kan jeg desværre ikke, da min søster fandt den på Genbrugen i Hjørring – man finder alt for lækre sager der, og jeg hapset den lige hjem fra hende af, upsi. Men kjolen har mange fine detaljer, og elsker at den har blonder på sig, at de så liner blomster er bare en smule sødt. Dette er en kjole, lige efter min smag. Den er ikke for meget, den er faktisk lige tilpas. Den passer perfekt til en varm sommeraften, fester eller hvis man bare skal slappe af.

IMG_0927dfIMG_0933kijJeg kunne godt selv finde på at bruge den til fødselsdage eller bare en varm sommerdag, hvor man ikke vil have alt for tungt tøj på, der er denne sag perfekt. Jeg ville personligt selv style denne kjole, med kilehæle, eller fine ballerinaer, og så måske en let cardigan dertil. Kilehælene i ser, det var dem jeg stylet kjolen med sidst. Super sødt, og enkelt. Jeg er måske blevet en kjole pige, nu må vi se hvad tiden viser, he he.  Hvad synes i? 

4

  • Den er super fin! 🙂
    Det er også sjældent jeg går i kjole. Mest fordi jeg ikke er super glad for mine blege og korte ben. Men er begyndt at trække i kjoler lidt tiere
    For det mere feminine udtryk.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er bare så fin og man kan virkelig være heldig på genbrug nogle gange! Jeg elsker at gennemsøge genbrugsbutikker for gode fund! 🙂 Den klæder dig virkelig, så du burde gå i kjole noget oftere.

    Knus Marie fra And Mary

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er den fin! Jeg elsker kjoler, men er ikke så god til at bruge dem til daglig desværre. Men det ser jo ellers så godt ud om sommeren 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var da et røverkøb! 😀

    Hilsen
    Frida
    http://www.fridaspeach.wordpress.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EOS soften your touch