decorations want

Jordbær kage

IMG_0738tttg IMG_0742ioIMG_0740gIMG_0743fDa jeg kom hjem fra skole idag, havde mig og J virkelig meget lyst til kage, og det skulle ikke bare være en almindelig kage, men en smadderlækker jordbær kage, med masser af søde jordbær i toppen. Så vi måtte op på cyklen og hente den i bageren, som faktisk lige er åbnet her i Pandrup. 62 kroner måtte jeg give for en Jordbær kage, men den er altså virkelig pengene værd, og det jo ikke hverdag man spiser noget så lækkert, og den er vel lidt sund med de jordbær?! Eller noget. I aften skal mig og min søde kæreste se ”med børnene som våben’ – det er et virkelig godt og interessant program og var total overrasket hvordan nogen forældre kan være overfor hinanden. Ser den ikke bare god ud? Har i fulgt med i programmet? 

8

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

decorations want