10 THINGS I HATE AND LOVE ABOUT AUTUMN

RANDOM FACTS #8

IMG_2135

1. Jeg griner altid hvis der er noget, som jeg finder yderst morsomt, så stopper jeg ikke igen.
2. Jeg træner nogengange i 5 min, og siger så til mig selv “i morgen Kathrine, i morgen kommer der flad mave til dig” – og det er kun i 5 min, og så drikker jeg lige en masse vand oven i det.
3. Hvis man siger kage, så skal man tilbyde mig et stykke, er det mest kage glade menneske i universet, og bare jeg kigger på et stykke, sætter der sig et kilo på min side.
4. Jeg hader smør, så når det skal på mit brød – skal det altid skrabes hundrede gange, og så der bare næsten intet smør tilbage på brødet, ja er måske lidt kav
5. Jeg kan sidde i flere minutter med et æble i hånden, inden jeg tager første bid af det, virkelig underligt, og nogen gange irriterende.
6. Jeg hader at rydde op, så lige en på mindelse, aldrig besøg mig på skolehjemmet, uden at spørge mig først, for så kan jeg lige nå, at smide alt mit skrammel ind i skabene.
7. Jeg bankede i forgårs mit hoved op i lampen, da jeg skulle op af sengen igen, det bare så typisk mig, har formået at gøre det flere gange, og flere gange om dagen.
8. Jeg spørger om de dummeste ting, og hører aldrig det halve af hvad andre fortæller engang imellem, jeg sidder bare inde i min egen lille verden.
9. Jeg tager altid morgen selfies og nat selfies, men hvorfor?? er mig en kæmpe gåde, og de bliver altid, total fucking dårlige.
10. Jeg tabte min Madonna, og gad ikke købe en ny piercing dertil, dovenskab længe leve.  Har du nogen skøre facts? Passer du på nogen af dem? 

5

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 THINGS I HATE AND LOVE ABOUT AUTUMN