RANDOM FACTS #8

Trends, jeg ikke forstår #1

Trends..

Der er bare nogen trends der slet ikke burde være født, men samtidig er der jo nogen som holder af de forskellige sager, som jeg synes er et stort no go fra min side ad. Jeg håber i vil læse med, og der kommer flere indlægs af disse, for at få bloggen lidt mere igang, må man tænke kreativt .

1. Trøjer med dødningehoveder: var engang stor fan af dem, og synes de var pisse seje, og skulle bare have en. Men nu hvor jeg har en, synes jeg faktisk det er rimelig usmart, og hvorfor skal man dog gå med dødningehoveder på tøjet, det er lidt skræmmende, ihvertfald efter min mening.
2. Store hals-kæder med kugler: Jeg har aldrig været den største fan af store, tunge halskæder som hænger og dingler langs halsen. Men store halskæder med kugler, som endda er i så slatne nogen farver, som sort? synes jeg virkelig er no go, hvem vil bruge 100 – 200 på sådan en GRIM og HÆSLIG halskæde, ihvertfald ikke mig og min penge pung.
3. Farvrige sløjfer til hår og hals: Sløjfer kan være noget så sødt, men farver som en pink og en grim blå, det går bare ikke? Hvem vil sætte en så farvrig sløjfe i håret, og bagefter gå ud i byen, jeg er en af dem, som hellere vil holde det hele neutral, og derfor er de her sløjfer virkelig hæslige og er slet ikke noget jeg selv vil kunne finde på at gå med, for føj sikke nogen farver.
4. Hæslige øreringe i kedelige farver: Jeg synes bestemt at der skal lidt farve på øreringe, men en helt sort perle er okay med mig, men at man laver store hænge øreringe med sommerfugle på, og små grimme (fake) diamanter der hænger ned af ens øre.. Det er simpelthen for dumt, og der passer jo slet ikke til noget, altså?! Jeg fatter stadig ikke pointen, i sådan nogen øreringe, som ikke forstiller en dyt.
5. Farvrige tasker med sløjfer på: Hvis der er noget som jeg kan bruge flere minutter på at kigge på nettet, så er det tasker – men jeg finder simpelthen så mange farvrige tasker, som er grimt udsmykket. F.x den taske oppe på billedet, hvem fanden vil gå rundt med en lakse farvet taske, og en tyrkis grøn farvede sløjfe, som ligner noget min kat har slæbt med ind, og det er ikke særlig kønt.

Hvilken trends kan i ikke forstår?

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RANDOM FACTS #8