Regovs.dk

Magasin

Magasin

Magasin.dk er både et shoppingcenter, men også en online webshop, som for mig er super lækkert, og virkelig nemt. Især hvis man som mig ikke lige bor særlig tæt på et center, med Magasin i. I Magasin kan man nærmest få alt hvad hjertet begære. Bh’er, sko, bolig interiør, makeup, puder, dynbetræk, undertøj, legetøj, tøj og en masse til herre også. Så der er en rig mulighed for at finde noget lige til din stil. Der er meget tit tilbud på webshoppen, og man kan altså sagtens spare et par knøsjer, hvis man skynder sig ind, inden alle andre har stjålet det bedste og det billigste, hihi. Har før stået og set mig lun på en vildt lækker og god parfume, til næsten ingen penge, og så var den væk, da jeg ville bruge lidt kontanter på det, så dumt af mig.

Men som i kan se har de virkelig meget Bolig interiør, også som i kan se på collagen, så vil jeg nogenlunde gerne eje alt i ser derpå. Især Bøjsen aben, der er noget helt unikt og smukt over dens design, og udstråling – skal bare have sådan en, når jeg engang får min egen lejlighed(hvis det sker, i nærmeste fremtid). Men der er også alle kahler sagernere, dem er jeg enormt fan af, og når jeg får en lejlighed, skal der virkelig spares utrolig meget sammen til, Kahler og Hay ting. Men synes i skal tage et kig på Magasin, og se om i kan finde noget godt til jer selv, elelr kæresten – hvis du har sådan en, hihi. Shopper i selv Online, eller vil i hellere ud i butikkerne? 

billede_1

7

 • Louise J

  Hvis det er billigst på nettet, gør jeg det altid der! Men Magasin er lækkert og tager for det meste ind for at kigge og prøve tingene, f.eks. makeup så man ikke køber katten i sækken fordi det ser anderledes ud på billeder end i virkeligheden.

  Aben er så skøn! Har den selv hængene herhjemme i min lejlighed. Dansk design der aldrig går af mode! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Sikke mange sponserede indlæg der er begyndt at komme – men du har ret, magasin er en fantastisk butik/webshop!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Johansen

   Jeg har et samarbejde oppe at køre lige nu, hvor der kommer en masse sponsererede! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh lækre sager 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Johansen

   Det er det Stine, og tak for dine kommentar smukke! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan godt forstå du godt kunne tænke dig Bøjsen aben, så sød! Lyngby vaserne er nok det jeg håber mest på pludselig dukker op herhjemme. 😀

  http://www.amaliefernande.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Johansen

   Åh, kan sagtens forstå dig, de må os gerne dukke op herhjemme pludseligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Regovs.dk