Hvad skal du efter VUC?

Udeboende på SU og en stresset tid.

IMG_1417bth
Lige nu sidder jeg i en bil på vej til Fyn, så vil bruge tiden fornuftigt med et lille indlæg til jer. Det hele går ikke altid efter min plan, og der er samtidig mange nederlag ved at være udeboende og på en skide SU – uden et job, ja.. Har ingen arbejde og derfor lever jeg på en sølle SU om måneden, som ikke er særlig meget, men det er ikke helt noget at gøre ved. Jeg flyttede i lejlighed D: 1 Maj og har allerede haft de første 5 nederlag men samtidig har jeg også haft den bedste tid i min lejlighed. Alting kan ikke gå lige godt hvergang, og det gør det bestemt hellere ikke. Vil utrolig gerne have en lejlighed som ligner noget jeg kan være stolt af, men på en SU – kan man altså ikke få det man peger på hvergang, man må prioritere en hel masse og alle de mange by ture jeg gik på før i tiden, er blevet skippet og sat en del til side. Jeg har brugt mine penge fornuftigt i denne måned,  Har købt bord, stole, sovesofa, Kahler vaser og en masse andre ting, som kan få min lejlighed til at blive ”min”, med mine ting, og med MIN stil! Men i tiden er jeg synes stresset, og jeg ved virkelig ikke hvorfor, for har egentligt ikke noget at være stresset over, andet end mine eksamener som er i næste uge, GISP! Men udover jeg er stresset, og er i en lidt sur tid, så går det meget godt med mig, min angst og lejligheden. Jeg er en meget glad, og tilfreds pige – som må til side sætte en masse sjov og spas, fordi jeg har regninger, og ting at betale til. Men har overhovedet ikke fortrudt mit valgt, jeg er så utrolig glad for min lejlighed, og at jeg er alene. Nu vil jeg sætte en god film på, eller måske en serie, og spise mig tyk i slik hele vejen til Fyn, ej det vil jeg dog ikke. Men i må have en fantastisk weekend, og lad os håbe på en masse sommervejr!

5

  • Mariasofie

    Der er altid meget at se til når man flytter for sig selv! Det er bare lige indtil du er inde i rutinen, så tænker du ikke længere over det!
    Synes det er rigtigt flot at du er flyttet for dig selv, når du døjer med de ting du gør!
    Husk også at tænk på de gode ting, og de ting du har opnået, istedet for at fokusere på nederlag!
    Det er et kæmpe skridt du har taget!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kathrine Johansen

      Det har du ret i Mariasofie, er også vildt glad for det! <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er så hårdt at leve på SU. Har jeg næsten gjort i 3,5 år nu. Glæder mig så meget til sommer hvor jeg er færdiguddannet.

    Men dine prioriteringer lyder fornuftige og det er så dejligt for dig du er kommet i lejlighed alene. 🙂 Så må du hygge dig med veninderne derhjemme i weekenderne. Det er også mindst lige så hyggeligt, bare på en anden måde selvfølgelig 🙂 God dag på fyn.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jah, det med at være på SU er ikke sjovt. Jeg sidder selv ret dyrt i det, og selvom det er snart 2 år siden at jeg flyttede, er min lejlighed slet ikke som jeg gerne ville have det. Det tager desværre tid og penge! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der vil altid være uventede regninger, og ting man ikke forventer koster SÅ meget 🙁
    Held og lykke med lejligheden, jeg er sikker på den bliver super fin – Rom blev heller ikke bygget på en dag 🙂

    http://camillajulie.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal du efter VUC?