!Amok

Pasteller inspiration

Pastel farver, pastel farver – hvem synes ikke de er smukke og helt fantastiske til et babyværelse, børneværelse eller måske et andet sted i hjemmet. Inde på Backmann.dk er der hundrederevis af forskellige farver både Røde, grønne, gulde, orange, lilla, lyserøde og de helt bascis farver som Sort, grå og hvid. I kan få mere inspiration lige her! Jeg bor lige nu i lejlighed, og der må man desværre ikke malen væggene i andre farver, selvom det er vildt tiltrængt i hvert fald hos mig. Har en lille drøm om at få en baby blå væg hvorfor? det må i ikke spørge mig efter, jeg har bare altid været helt vild med den sløve blå farve som er en virkelig smuk og dejlig farve, synes den giver varme, og alligevel ikke. Men blå, lyserød og lilla er de farver som jeg synes aller bedst om.
Beckmann.dk er en kæde af farvehandlere med alt indenfor maling og tapet. Deres maling er noget gangske særligt. De har noget af det bedste maling fra det Hollandske mærke Veveo, som er malermestrenes foretrukne mærke. Backmann’s medarbejder specialister i deres egen produkter og guider dig gerne gennem både valg af værktøj og alle deres varer. Og så hjælper vi dig med rådgivning om hvordan du griber det hele an, og de er der altid for at hjælpe dig. Men i dag allerede 48 år efter åbningen af den første lille kælderbutik på Østerbro, har Martin Beckmann udvidet sit nye forretnings koncept med alle mulige slags malevarer til ?gør-det-selv-kunder?.
Trods en rigtig god vækst og moderne tider, er det stadigvæk vigtigt for Beckmann at holde fast i de oprindelige værdier, nemlig at yde jer professionel rådgivning og sælge kvalitets produkter til de laveste priser, hvis det er muligt. Der er altid lave priser, på Backmann’s forretning. Så hvis du sidder derude med en lille maler drøm i sinde, så kig på Backmann’s website og find alt det i skal bruge til jeres lille projekt. Kender i til Backmann?
billede_1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

!Amok