Fødselsdags tilbud hos Bloosom

September månedes gøremål

PicMonkey CollagegfVejret har forandret sig med hastig skridt til det vi kalder efterår, hvor bladende begynder falde af, regn, og mere blæsevejr. Hvor blev sommeren ad? føler overhovedet ikke, at vi har haft nogensom helst form for ordenlig sommer, øv! Når vi ikke har haft en god sommer, tror jeg vinteren bliver rigtig slem i år, tror virkelig vi får meget sne, og dårligt vejr. Men hvad indlægget skal handle om er hvad jeg skal nå i September måned, der er en masse gøremål og ting der skal overståes, men også gode ting jeg glæder mig til.
.. I morgen bliver studie starten fyret op med Hjørring live, hvor vi skal ud og lave en masse opgaver klassevis.
.. Der er kortere tid til min 20 års fødselsdag, som lægger i Oktober.
.. Holde min mors fødselsdag, hun fylder år D. 9 September, hurra!
.. Ligge penge til side, da min studie tur måske går til London.
.. Pakke alt sommertøjet væk, og finde vinter sagerne frem.
.. Fejre min mors fødselsdag, og fundet en gave til hende.
.. Købt en ny vinterjakke, hvis pengene er til det, da jeg har småt med dem, øv!
.. Have hygge dage i gode veninders tegn.
.. Drikke mig fuld til Brønderslev marked(hvis jeg skal til det)
.. Familie fest ved min fars side.
Hvad skal i nå i September måned? jeg skal godt nok ikke så meget spændende, som jeg troede. Men der kan nå at blive tilføjet flere ting til listen. Selvom jeg meget hellere vil have varme sommerdage, men det skal jeg vidst drømme langt efter lige nu.

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdags tilbud hos Bloosom