10 TING JEG IKKE FORSTÅR #4

FØDSELSDAGS ØNSKER 2015 #2

ønske listeJeg bliver 20 D. 30 Oktober og holder en lille familie fest om Lørdagen, da jeg ikke har råd til at holde det helt store, selvom jeg så gerne vil holde noget for mine tætteste veninder og familie. Det her er ikke min første collage med fødselsdags ønsker, der er blevet føjet mange mange flere dertil. Jeg ønsker mig specielt meget Calvin Klein G-strengene, helst i lysegrå, men det er åbenbart dem alle helst vil have, så jeg måtte dy mig og vælge de mørke grå, til en overkommelig pris, så de skulle i hvert fald føjdes til ønske listen. På collagen finder i Smykker, Boots, bh’er, parfumer, jeans, salt&peber, træfigur, samt Lyngby vaser og andet gøjl. Hvis der er noget i gerne vil ind og kigge nærmere på, så klik på selveste billedet, resten kan i nok godt selv finde ud af, thi. Der er lidt under en uge nu til jeg bliver 20, det er slet ikke til at forstå, thi. Kender i en hjemmeside der sælger Calvin Klein G-strenge i den lysegrå farve, str xs? 

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG IKKE FORSTÅR #4