Instagram #2

HVAD SKAL JEG GØRE NU?

IMG_4392gg IMG_4393I har sikkert alle prøvet de dage hvor uheldet er ude, og butikkerne er lukket, og hvis man bestiller på nettet kommer det tit 1 – 2 dage efter, men det kan man ikke altid vente på. Jeg kan i hvert fald ikke! Det er værste er når ens kat bider sin oplader over sent om aften, så kan man ikke bare lige gå ud og købe dig en ny, desværre. Derfor er det en strålende ide at have en ekstra lader til at lægge i skuffen, man hurtigt kan hive frem hvis uheldet er ude, og vi alle ved at en Iphone oplader ikke er skide god til at holde i længere tid, og hvis man fragter en lader frem og tilbage hverdag og bare smider den i tasken og bukker den, så holder den ikke længe(man skal være heldig hvis den gør). Jeg har altid en ekstra lader herhjemme, for hvis uheldet er ude, vil jeg nødig stå med en u-opladet iphone, og de holder altså ikke strøm i særlig meget tid, desværre. Deres oplader er okay, men mobilen bliver ikke opladt så hurtigt, som den vil blive ved en original oplader.
Onkelbillig.dk har en masse lækre sager på deres shop, de har alt fra Selfie stangen, cover, gadgets til oplader, hørertelefoner og andre spændende ting. Jeg fik bl.a en gennemsigtigt som min iphone 6 bærer rundt på lige nu, men det er lidt en ulempe for hvis man taber den KAN det gå ud over skærmen, derfor er jeg mest fan af covers der også dækker skærmen. Fik også en smart pen som man kan bruge i stedet for fingerne den er super fin at bruge, men vil nu helst bruge mine finger, da jeg har svært ved at skrive hurtigt med den, hihi. I får en hurtig levering, gratis fragt HVIS beløbet er over 150.-  Håber i følgere vil tage et lille kig på onkelbillig.dk, hvis i ikke allerede har kendskab til deres shop.

2

  • Ida

    Gode tips er altid godt 🙂 Kender ikke siden, men tak for tip 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det med at katten spiser ens ledning over, det kender jeg alt for godt. Jeg tror næsten vi rammer de 40-50 ledninger haha 😛

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram #2