Zederkof

Når vejret bliver koldere

Vintertøj
1. HERE – 2. HERE – 3. HERE – 4. HERE – 5. HERE – 6. HERE – 7. HERE – 8. HERE
Nu er efteråres ferien ved at være slut, og ved vejens ende, så står den på tidligt op, og skole igen. Det bliver hårdt, men godt at komme igang igen, selvom det er blevet svære at stå op om morgen, på grund af det bliver mørkere og mørkere. Nu er det tid til et indlæg der passer lidt bedre til efterårsvejret, og den lange vinter periode vi snart springer ind i. Hvis jeg skal være ærlig, så hader jeg efteråret, fordi der er så koldt, at det ikke er til at holde ud. Jeg vil meget hellere have sommer og varme. Det godt være jeg har fødselsdag sidst i Oktober, men synes ærligtalt at efteråret er alt for koldt og gråt, øv! Jeg har fundet min vinterjakke frem og min mor har været så sød at lave en masse huer til mig i år, som der er strikket. Mangler kun et pænt og varmt halsteklæde og nogle handsker – ellers fryser mine finger af, der er virkelig iskoldt udenfor, pyha.  Jeg overvejer at erhverve mig med nye lækre boots, for sådan nogle mangler jeg! Hvad mangler i til vinter? 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zederkof