HARDER, BETTER AND STRONGER

Ultra nem (sund) aften snack

IMG_4752fff IMG_4754kk IMG_4758ds IMG_4761i IMG_4762kl IMG_4768pk PicMonkey Collagehj.jpgkk
Nu hvor jeg er begyndt at træne og spise en del sundere og grønnere, så skal der altså også en sund aftens snack til, ellers går projektet altså lidt i vasken, hvis jeg sidder og spiser chokolade, og is hver aften haha! Jeg har været i Kvickly og Fakta, for at købe lækkert frugt ind, som jeg nyder her til aften imens jeg spiller lidt ”Just dance” på min Wii. Jeg er meget glad for, at jeg nu ejer en Wii, da jeg får brugt kroppen meget meget mere end normalt. Jeg ved godt at frugt ikke er så sund igen, men det er sundere end slik og søde sager, og om aften sidder jeg tit med en trang til det søde, så må nøjes med en masse frugter, og det er nu også godt engang imellem. Jeg elsker aftner som disse med stearinlys, hygge og noget godt til ganen. Må i alle have en forsat god aften og en dejlig efterårsferie! Hvad spiser i som aftens snack?  

14

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HARDER, BETTER AND STRONGER