Ultra nem (sund) aften snack

Zederkof

Borde
Det er ingen hemmelighed at jeg elsker borde, og mange former og slags. Zederkof har en masse borde som man kan bruge udenfor, indenfor, til eksamen, eller arrangementer! Jeg står faktisk og mangler et super fint udendørs bord, når det igen bliver sommer. Jeg har fundet 3 ultra super fine borde fra Zederkof, 2 runde, og 1 firkantet i træ! Jeg synes faktisk borde i træ er vildt fine, men det er også tit dem som er de dyreste at købe, i hvert fald hvis man kigger i mode butikker, haha!

Zederkof sælger alle mulige slags borde, Telte, Udemiljø, møbler og meget meget mere. Deres priser er gangske fine, men os ret dyre på nogen af tingene. Men det kan man ikke komme udenom nu til dags, der koster alting kassen, hihi. Hvis i vil ud at se butikken kan i finde den i Fredericia, og Har åben mellem 8 – 17, dog ikke så længe om fredagen. butikken blev grundlangt år 1999, af Jan Xederkof. Der er så mange lækre og fine ting derinde, og hvis jeg havde råd til at købe en masse ting inde fra deres webshop, så havde jeg gjort det. især nogle af deres lamper!

billede_1

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ultra nem (sund) aften snack