A LYNGBY FEELING

10 ting jeg glæder mig til i December

PicMonkey CollagedecJeg kan næsten ikke få hænderne ned, om knap en halv måned springer vi ind i en af mine yndlings måneder. Jeg kan slet slet ikke vente. Jeg plejer at julehygge med min mor hele December, men i år bliver det anderledes, fordi jeg bor alene i Hjørring. Heldigvis er hun god til at besøge mig, og hjælpe mig når jeg har brug for det. December måned er nok en af de pæneste måneder hvis der falder sne, og det ikke bliver til slud.

10 ting jeg glæder mig til i December måned:

 • Pynte min lille 30 Kvms lejlighed op til jul, med nisser, ledlys og hygge. Det er godt være min lejlighed er lille, og der ikke er plads til så meget, men skal nok få den lavet rigtig julet og hyggeligt!
 • Skal se julekalender hver evig eneste dag i December(hvis jeg ikke skal noget). Der er intet bedre end a sidde foran fjernsynet og se det. I år kommer der Nissebanden, og Juleønsket – i kan tro jeg glæder mig!
 • Købe de sidste julegaver, og lave navneskilt til dem alle sammen, har allerede købt 2 julegaver ind, i sidste måned.
 • Krydse fingre for a Dr1 og TV2 gider sende hyggelige og gode julefilm, som jeg kan se en masse af.
 • Juleferien som allerede i år starter D. 18 December for mig, og i kan tro jeg tæller ned til den. Nu er der 38 dage, og jo tættere vi kommer på ferien, jo mere glæder jeg mig, hihi!
 • Pebernødder! I år skal jeg virkelig have gang i bageriet, og på min liste er der pebernødder KUN dem, fordi dem man bager selv, bliver så meget bedre end i butikkerne, da der er mere smag i. Om så jeg skal stå og bage dem alene i min lejlighed, så skal det gøres. Håber lidt jeg kan lokke mor til at hjælpe mig, thi.
 • Julesange, er vigtigt i December måned, der skal høres alt fra gamle julesange til nye hits, og der skal skråles med! Har i nogen forslag til gode julesange?
 • Der skal laves en masse konfekt, som skal dyppes i flydende chokolade, mhm. Bliver helt glad af at tænke på det. Det hører julen virkelig til.
 • Der skal købes en masse skrabe julekalender, har allerede købt en i dag, og var et juletræ fra at vinde den største gevinst. Men desværre vandt jeg ingenting, halvtreds kroner ud af vinduet… Ærgerligt, men jeg kommer igen. Der skal købes mange flere, og der skal skrabes og vindes penge, haha.
 • Tage massere af stemningsfulde billeder til bloggen både af naturen og mig(hvis jeg kan se pæn ud på billederne, det er straks værre). Vil prøve at lokke min mor med ned i svanelunden i December, og få hende til at tage skønne billeder af mig, i sneen.. Hvis der selvfølgelig kommer noget i år, men det tror jeg ikke. Krydser fingre for der kun kommer lidt, for det er hellere ikke sjovt med for meget, når man cykler i sneen hverdag i skole.. Vælter bare!


Hvad glæder i jer til i December? hvis i som mig allerede er i julestemning og i skide godt humør, så glæder i jer helt vildt til December måned. Byen som er pyntet op med julelys, sneen der daler ned og giver en smuk beklædning til træer, huse, marker og veje. Julepyntet som kommer frem og står pænt i folks vinduer, pedernødderne, julekalenderne og samværdet med jeres familier?! Jeg glæder mig kan i tro.

7

 • Glæder mig til december!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så koselig  Jeg gleder meg masse til desember og jul. Her i Bergen som jeg bor er det ikke så mye snø, det kommer som regel etter jul 🙁 Gleder meg til julesanger og Last Christmas, All I want for Christmas 🙂 Kjempe koselig blogg du har. Ha en fin aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig til stort set de samme ting som dig. Det bliver skønt med jul, hygge, gaver, gode film, god mad og dejligt selskab i december måned :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, håber virkelig også de sender et par hyggelige julefilm!

  http://www.frederikkes.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • annedortefey

  Jeg glæder mig også helt vildt til december måned! Det er min yndlings årstid på hele året. Jeg kan blive helt chokeret, når folk siger de ikke rigtig bryder sig om julen.

  Jeg glæder mig nok mest til at bage, lave konfekt og julehygge med familie og venner. Også selvfølgelig pynte op 🙂 <3

  http://annedortefey.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Johansen

   Det kan jeg godt forstå, glæder jeg mig virkelig også til. det er så hyggeligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A LYNGBY FEELING