3. advents konkurrence // Gavekort til flammen

7 gode julefilm vi SKAL se …

34The Holiday er en magisk kærligheds film med massere at glæde og kærlighed. Det er en af mine yndlings film i December måned, den skal ses og de viser den altid i tv’et en af dagene i December, eller op til nytår. Den er så romantisk og kort fortalt handler den om 2 kvinder som er single, og vidst forskellige. Men de søger det samme! Derfor bytter de hus i vintertiden og til sidst finder de romantikken og kærligheden. Den er et must at få set her i julen, i vil elske dens stemning!
71851-1400x757crop0Arthurs julegaveraes er en hyggeligt animation julefilm , møder vi julemanden og hans familie, som bl.a. består af den smånaive søn Arthur. De driver det kendte firma som deler julegaver ud hvert år. Men på mystisk vis mangler en at få sin julegave, og det kan lukke hele firmaet ned, hvis den ikke kommer ud inden morgensolen viser sine stråler. Arthur er altid ham der gør tingene forkert, så derfor prøver han for engang skyld at gøre det rigtige. Jeg vil lyve hvis jeg ikke har klemt en lille tåre til filmen, for det har jeg. Den er så sød og virkelig stemningsfuld og fyldt med glæde og det er virkelig en film man burde se med sine børn.
Barbie-in-the-Nutcracker-barbie-in-the-nutcracker-13485141-720-400Barbie og nøddeknækkeren er en eventyrlig og magisk julefilm som jeg altid har været meget betaget af. Ved godt det er barnligt jeg sidder her som 20 årige og deler mine julefilm, men når det er jul kommer en af mine barnlige sider også op, derfor er denne helt klart et hit for mig. Kort handler den om barbie som er en lille pige ved navn Clara. Hun får en nøddeknækker i julegave, men om natten bliver den leven, og slåsser med den onde rotte/mus. Nøddeknækkeren og barbie drager på eventyr sammen og bekæmper alt det onde. En fantastisk tegnefilm som viser at hvis man er sød, smart og modig kan alt være muligt! Den har fået mig til at krumme tær, og tude. jeps!
4675804-noget-i-luftenNoget i luften er en komide som bliver spillet af kendte skuespiller, de alle gør et super godt stykke arbejde i den, og den er kommet på min must have liste hver jul. Det er også en familie julefilm, som du burde sætte dig at se i aften, for jeg kan love dig, du også vil kunne lide den, fra start til slut! Den handler om Pernille og hendes veninde Sidsel. Sidsel opretter en side på nettet hvor Pernille bliver præsenteret som clairvoyant. Den første klint melder sig hurtigt, og det viser sig at være den Charmerende Daniel. Som journalist er Daniel gået undercover, da hans kommende svigerfar, der samtidig er hans chef, har sat ham til at skrive en fup eller fakta-artikel om clairvoyance. Hvad skal der ske? Ingen ved det, andet end det viser sig at være første blik for Pernille og Daniel. De begge har dog kærester på. Jeg vil ikke afslører mere for jer, men i burde se den, hvis i ikke allerede har haft muligheden. Den er dansk og virker eventyrlig, hvorfor? det kan i finde ud af!
uncanny-valley-cg-animation-polar-expressPolar Ekspresse er en animationfilm fyldt med magi og ægte julestemning. Hop ombord, og gør dig klar til dit livs togtur! Det er juleaften, og forude venter der sig en forrygende rutscheture op og ned ad bjerge, skøjteture over vidtstrakt is marker, slingende kørsel over høje broer og varm kakao serveret af syngende tjenere. Der sker så meget i denne film, og billedet er helt fantastisk og alt deri er virkelig lavet til perfektion. Hvis du vil nyde dit livs togtur, så tag med en passager på tur!
can-frozen-2-possibly-live-up-to-fan-expectations-682489Frozen er den nyeste i på min liste, af alle julefilm. Den blev hurtigt et hit både ved store og små, derfor er den også blevet en del af mig og min jul. Titlen ”Frozen” siger næsten det hele, og alle figurene i filmen bliver spillet super godt, men især en er blevet min yndlings, snemanden Oluaf er simpelthen den sødeste og hans karakter gør det så godt. Den er animeret utrolig smukt og det helt bestemt super godt lavet. Den handler om prinsesserne Anna og Elsa vokser op som tætte søstre, og lillesøsteren Anna elsker, når Elsa bruger sine magiske kræfter til at skabe is, sne og kulde. Men da Elsa’s evne bliver skyld i et stort uheld, beslutters der at skille de to søskende ad samt skjule Elsas kræfter for både omverdenen og Anna. Anna kan ikke forstå hvorfor Elsa ikke vil lege med hende mere, eller bygge snemænd. Det er en fantastisk film, og forstår simpelthen godt alle de piger som er helt betaget af Anna og Elsa, de er godt lavet. Jaja, jeg er virkelig let til tåre, men denne film, fik virkelig mine tårekanaler igang, flere steder i den. Den er fantastisk og skal bare ses!
31855831Julefrokosten 1976 er en gammel dansk folkekomedie fra 1976. Det er nok ikke helt normalt at sådan en film står højst på min julefilm liste, men jeg elsker den. Alt det sker i den, får mig til at ligge flad af grin flere gange, og bagefter med ondt i mavemusklerne. For den er god! Kort fortalt handler den om Simonsens Bijouterifabrik som holder en julefrokost, men den går ikke helt stille for sig da Karlsens jaloux kone ringer hele aftenen, og resten af tiden forsøger han at undgå Hennys tilnærmelser. Alle er inviteret fra firmaet fra kontorelev til ledelse, de smider alle deres hæmningerne, og inden natten er forbi har flere af de festende skiftet frokosten ud med detentionen. Filmen er med mange af de danske gode skuespiller og det gør også filmen til en af de bedste.

December er også en film måned, hvor alle de bedste julefilm bliver spillet om og om igen. Jeg har udvalgt 7 af mine yndlings film, som der bare skal ses. Jeg er meget til de danske, men synes også de engelske er vildt gode. Men i år er det disse som er på min top 7 liste. I julen skal vi give os selv lov til at være os, barnlige, og se lige præcis de film vi vil. Det er en måned vi skal give os tid til at se massere af film om jul sammen med vores kære. Hvilke julefilm elsker, I at se i december måned? 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3. advents konkurrence // Gavekort til flammen