Smukke hjørring #1

13 facts om husdyret Tino

IMG_3663IMG_3834hIMG_4213Et par stykker har spurgt ind til Tino, og om han kom op på bloggen. Jeg vil i dag skrive et par Facts om Tino i stedet for mig selv, da det er en anderledes og sjov måde at få noget andet end på bloggen, end lige det normale. I vil nu få et indblik i min hverdag med Tino, og hvis i kigger op på de 3 første billeder er han næsten lige ankommet til mig, og det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv.

 • Tino blev født lidt inden sommerferien, men i sommerferien overtog jeg ham 1 uge eller noget før jeg måtte. Men det gjorde jeg kun da de stod og skulle akut på sygehuset, og de ville ikke lade killingerne alene, og den ene kat var vidst også væk.
 • Jeg bor tæt på en vej hvor der kører massere af biler hver dag, derfor har jeg fra Tino var helt lille, lært ham at gå i sele, i stedet for han skal gå frit rundt udenfor. Her hvor jeg bor er også et ældre område og de hader åbenbart vildkatte og huskatte – så hvis de ser dem gå rundt, bliver de vildt sure.
 • Hvis Tino ser chancen for at stikke af, så tager han chancen. Især hvis jeg glemmer at han står ude i snoren, så snor han sig 3 gange rundt om det lille træ jeg har i haven, og så kan han simpelthen komme ud af den. Han har dog kun været væk 3 – 4 gange siden sommerferien. Det sker tit om natten, fordi jeg falder hurtigt i søvn, når jeg lukker ham ud i snoren. Ups! Men heldigvis er han altid kommet tilbage, og de er ikke sket yderligere!
 • Hver nat tager jeg tino op under min dyne inden jeg falder i søvn, og hvis jeg kan få ham til at spinde, så ved jeg med sikkerhed han bliver liggende i mine arme til jeg falder i søvn. Om morgen ligger han med røven direkte i mit hoved, ellers putter han på armlænet.
 • Tino er nok den første kat jeg kender som miaver hver evig eneste dag, flere gange endda. Både når den er sulten, skal udenfor eller når den bare skal have min opmærksomhed.
 • Han har ikke rigtig nogen livretter, men når jeg står og bikser med oksekød, så skal der altså også være lidt til Tino.

IMG_5405hjkIMG_5446uioIMG_5843ghjkIMG_5856uIMG_6094k

 • Hvergang jeg enten går ud i gangen eller på toilettet, og hvis Tino så vågner, følger han med, og når jeg er i bad ligger den tit på gulvtæppet på badeværelset og venter på jeg er færdig.
 • Fra dag et af har Tino haft den værste vane, som jeg virkelig hader helt op til skyerne, og det kan irritere mig grænseløst. Den elsker simpelthen at sidde på mine borde, og kan ikke få vent den af med det, øv!
 • Da han blev kastreret, var jeg så bange for at han skulle gå hen og dø fra mig, og var så nervøs. Da vi kom hjem og Tino havde lagt lidt, stod den pludselig med hovedet oppe i en varm lampe, fordi den ikke selv kunne kontrollere varmen i kroppen, skyndte mig at få den ned under dynen og lagde mig helt ind til den.
 • Herhjemme bliver man åbenbart forkælet, hver dag er der våd kost både om morgen og aften – ellers falder han ikke til ro, hvis ikke det bliver serveret.
 • Når jeg ikke er hjemme bliver Tino lukket ude i gangen, da han har formået at smadre 2 kahler vaser, en anden vase og mange andre ting, Til sidst blev det nok, og den fik plads i gangen, når jeg ikke var hjemme.
 • Mine skabe er rigtig lette at åbne, så Tino har formået at åbne skabene, finde maden og rive en pose op, så er kommet hjem til katte mad over alt på gulvet, like 4 gange, det er vildt frustreret, når alle gangene har været om aften eller natten!
 • Når vi leger, så har den altid med at bide mig i hænderne, og Tino har overraskende spidse og farlige bisser, så det gør ekstremt ondt.

Det var lige et lidt anderledes indlæg, som jeg har siddet og arbejdet på hele aften, da i får et indblik i min hver dag med Tino, og så lærer i faktisk mig bedre at kende, da jeg elsker dyr og bruger rigtig meget tid på dem, og så får i viden om ham. Håber i kunne lide indlægget, og synes det var sjovt at hører om min lille skat, Tino. Han er mit kæreste eje, og ville aldrig undværre ham, selvom han irritere mig engang imellem. Hvad synes I om indlægget? Har i kæledyr? 

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke hjørring #1