ER JEG MORS PIGE OG GØR HUN MIG EN BJØRNETJENSTE?

Er man selv skyld i voldtægt?!

Foto-colourbox.com voldtægt kvindevold voldtagetFor noget tid siden har der været en debat omkring om man virkelig selv er skyld i voldtægt. Der er en 16-årige hovedperson, nemlig Ebrahim som udtaler sig at kvinderne deler et stort med-ansvar for at blive voldtaget og chikaneret. Jeg var dybt forarget og tænkte med det samme hvor ussel og forstyrret hans hjerne var?! Hvordan kan nogen komme med sådan en forfærdelig udtagelse, at vi piger SELV er udenom vores voldtægt. Da jeg havde læst lidt om det, blev jeg nysgerrig, omkring hvorfor han kom med den udtagelse. Åbenbart har han formuleret sig lidt forkert, for senere hen uddyber han sine argumenter i God morgen eller aften Danmark, da halvdelen af Danmarks befolkning har taget det til sig, og sidder og sviner en 16-årige til. Jeg ved ikke om jeg synes hans argumentering var ordenligt, eller for lavsig og bare en måde at redde sig selv på, eller om han bare skulle virke klog med alle de nyemordernet ord, og synes dog han mumlede lidt i det.

Jeg kan godt se lidt fornuftigt i noget ad det han sagde på fjernsynet. Han sagde nemlig at vi piger IKKE selv er skyld i vores voldtægter, men at vi skulle have vores sikkerhed-fortsaltninger i orden, og det er ikke at gå helt alene igennem en mørk gyde om natten, for man ved fandme aldrig hvad der kan ske sådan et sted, og man er virkelig os dum hvis man gør det. Selvfølgelig er der nogen, som skal igennem nogen gustne og mørke veje for at komme hjem, men så hav sikkerheden i orden. Jeg er selv begyndt med at gå med mit nøglebundt imellem alle fingerne, da jeg skal ned af en virkelig ulækker og klam vej, og har desværre også været udsat for at blive taget på, på vej hjem fra en bytur. Det er slet ikke sjovt. Ebrahim sagde også at vi piger går alt for letpåklædte og det skulle åbenbart være for udfordrerene, og det viser åbenbart et eller andet signal til fyrene, at vi gerne vil voldtaget?! Så det vil sige at vi piger ikke må have nederdel, kjole eller noget ned-ringende på, som man kan se lidt af vores bryst, mave eller lårbasser? Det er sgu for meget for mig.  Vi må sgu da have det på vi har lyst til, det ikke ligefrem fordi der står ”Voldtag mig” i panden, og fyrene burde også forstå et tydeligt nej, hvis så der bliver lagt op til noget. Da jeg gik alene hjem, havde jeg faktisk intet udfordrerene på, havde bukser, en langærmet hals trøje på og en fed jakke – så tror virkelig ikke altid det er påklædningen der gør det, måske er det bare fyrene der ikke kan få noget, og ikke tager et nej, for et nej.  Det er sgu lidt synd for den 16-årige Ebrahim, men at komme med sådan en udtagelse, skal man tænke længe over, for der sidder så mange mennesker, som kommer med deres meninger og udtagelser, og de fleste af dem er aldrig søde. Vi kvinder kan åbenbart ikke have vores frihed, vi skal åbenbart ikke gå alene eller snakke med fremmet i byen, for pludselig kan de tro noget andet, end det vi lige vil. Men vi bliver simpelthen nødtil at passe på hinanden når nattelivet er så modbydeligt til tider. Jeg er overhovedet ikke enig i mange af de ting Ebrahim udtalte sig om, tror faktisk ikke rigtig han havde styr på det selv, måske ville han bare være kendt? Men hvorfor blive kendt på den måde, og blive svinet til af halvdelen af Danmarks befolkning. Der er mange meninger, omkring det. Dette er min!  Hvad tænker I om denne debat?
11152413-ebrahim-said

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER JEG MORS PIGE OG GØR HUN MIG EN BJØRNETJENSTE?