Summer plans

PAYDAY CRAVINGS

Sinnerup
Home Billede// No home billede // Hvid hylde // Træ hylde // Turtelduerne // Kanin // Flodhest // hoptimist // Lysestage H // Lyserød knage // Kubus lysestager // Kobber lampe // Sort lampe // Sort hylde // Sort stage // Sort stå lampe // Træ bræt // Lyngby skål // Fugl // Billede // Royal Copenhagen krus  // Bøjlestang // Hvid skammel 

Lønningsdag er de bedste, og det betyder shopping for de fleste. Dog ikke for mit vedkommende, da jeg er meget omhyggelig med mine penge og kan tænke i flere uger, om jeg skal købe en enkel ting, og det er faktisk en ulempe. For det jeg gerne vil have ender altid med at være udsolgt eller ikke findes mere, og så står jeg tilbage med en rigtig øv følelse inden i. Sinnerup har lige nu tilbud på meget af deres udvalg på hjemmesiden. Jeg står faktisk og mangler en lampe til loftet, og den er sat 99.- ned så overvejer rigtig meget at købe den hjem, og få den op så mine veninder og andre ikke brokker sig over jeg intet lys har at finde, haha. Men den ting jeg crusher allermest efter er dog den fine sorte bord lampe, som jeg vil have til at stå i vindueskammen herhjemme, den vil pynte så fint, og så vil jeg rigtig gerne have bøjlestangen fra Luxoliving til at hænge ude på mit badeværelse, eller inde i min stue. Den kunne være rigtig fed at have hængende i hvert fald. Hylderne finder i også på tilbud i Sinnerup lige nu, og de er vildt fine – de står også højt på min ønskeliste. Hvad står højest på jeres ønskeliste? 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer plans