Er man selv skyld i voldtægt?!

Summer plans

FotorCreatedSolen har simpelthen været så behagelig i disse dage, og det har gjort at jeg har kigget på en masse afbudsrejser til solrige steder, og lige nu drømmer jeg mig til distantionerne i ser på billederne. Selvom det kun er 2 steder, og lige nu kan jeg faktisk ike huske om det var i Tyrkiet eller Tenerife! Jeg har besluttet mig for at jeg i år vil tage skridtet og tage en afbudsrejse, for at komme ned og nyde varmen og bare komme lidt væk hjemmefra. Jeg drømmer om Tyrkiet, varme drinks og pool hygge. Kender i nogen gode hjemmesider med afbudsrejser? Skal i på sommerferie?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er man selv skyld i voldtægt?!