Jeg har fået en kæreste

ECOOKING A-VITAMIN SERUM KAPSLER

img_9425 Det er blevet koldt udenfor og derfor trænger min hud til ekstra pleje i form af gode skønheds  produkter, som kan hjælpe min hud med at bekæmpe kulden og tørheden. Det er ikke altid lige nemt at finde nogen produkter der kan gøre det. Men min hud mangler masser af fugt og derfor køber jeg altid ekstra gode og lækre produkter hjem om vinteren, for tror kulden bliver hård i år.

Jeg følger mange store skønheds butikker og shops på min instagram, og derfor fandt jeg også frem til dette skønne mærke Ecooking som det hedder, og blev nærmest forelsket ved første øjekast på udseendet, det siger altså meget for mig også, selvom det burde være det inden i, man burde gå mest op i (det gør jeg nu også) men se lige udseendet, det er jo pretty!  Ecooking er et dansk udviklet brand med produkter så milde og rene, at nogle af dem faktisk kan spises og samtidig har den ønskede virkning på både hud og hår.
img_9435img_9436img_9540Det første og lækre produkt jeg har afprøvet på egen hud er – Ecooking Multibalm 75 ml. Det er faktisk det produkt jeg har afprøvet mest, for jeg er noget af en kegle til at lade være med at få rifter på hænderne og når jeg så endelig får de rifter, så skal der pilles, hvor dum kan man lige være på det område, meget dum.

Multibalm er en universal salve som hele familien kan bruge, og babyer kan endda også bruge dette fantastiske og milde produkt som er uden parabener og farvestoffer. Det er et helt naturlige og økologiske ingredienser Ecooking har valgt at bruge til deres lækre cremer og olier. Hvis du i tilfælde lider af meget tør hud på albuer, hænder eller i ansigtet, så smør du bare Multibalm på i et tyndt lag, og for bedst virkning så lad den sidde og virke natten over.

Kan bruges til:

  • Tørre områder
  • Neglebånd
  • Ved insektbid, så den er rigtig god om sommeren.
  • Ved brændsår og rifter
  • på sprukne læber som vi virkelig tit har her om vinteren
  • mod eksem eller på en rød barnenumse.

Så det virker faktisk til alt på kroppen, og det er skønt at have et enkelt produkt som kan påføres på så mange steder i stedet for man skal ud og købe så mange forskellige – det bliver dyrt i længden. Jeg må sige at jeg er fan, og bruger den på mine rifter og tørre steder i ansigtet for dem har jeg haft en del af her på det sidste, men det er grundet vejrskiftet.
img_9534img_9537Det andet produkt jeg har prøvet er en disse vidunderlig serum kapsler – i laver sikkert store øjne, eller nogen af jer gør. Har aldrig i mit liv set serum på kapsler, og synes faktisk det er rigtig godt fundet på, for så tager man ikke for meget på, men hellere ikke for lidt – jeg er virkelig fan af disse søde kapsler og så i glasset, de kan jo pynte over alt uden at se grimt ud.

Men disse fantastiske serum kapsler med Retinol som også er bedre kendt A-Vitamin. A-vitamin er virkelig godt når det i hvert fald kommer til hudpleje produkter, det kan nemlig hjælpe og modvirke rigtig mange ting. A-vitamin er virkelig en stor hjælp med at vedligeholde huden. Disse fantastiske kapsler er med til at styrke hudens elasticitet, forebygger tidlige aldersforandringer i huden så som fine linjer, reparerer solskader, bekæmper bumser og hjælper til en meget mere ensartede og jævn hudtone – kapslerne er også gode at bruge under en natcreme, for så sidder den at arbejder med huden om natten.

Jeg er fan, virkelig stor fan af disse fantastiske serum kapsler, som både kan anvendes under natcremen men også som en månedes kur til at genoprette hudens elasticitet og bare for at gøre huden mere jævn. Jeg har nu brugt serummen et par gange og synes det er dejligt at få på huden. Nu er jeg kun selv 20 og 21 på søndag, men det er vel altid dejligt at have en smuk ud, og det er i hvert fald noget jeg ikke har lider meget af bumser, røde pletter og andre ting – så skal bruge denne serum noget mere, og se om min hud gider at samarbejde med dette lækre produkt.

De kommer i flotte cremefarvet kapsler og er til en alder af 25+. Man vrider enden af kapslen, og trykker forsigtet det hele ud i hånden, og smører det ind i ansigtet. Jeg bruger dem om aften under min nat creme, ellers bruger jeg bare serummen alene, så den rigtig kan arbejde med huden uden at blive irriteret af andre produkter.

Serum kapslerne koster 329 kroner og kan købes her
Ecooking Multibalm koster 159 kroner og kan købes her

Jeg håber at produkterne kan hjælpe mig hen over den hårde vinter, hvor ens hud går i oprør – glæder mig! (produkterne er modtaget i gave)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har fået en kæreste