ECOOKING A-VITAMIN SERUM KAPSLER

JEG HAR FØDSELSDAG

img_9541I dag er det min fødselsdag, og forstår slet ikke hvordan jeg hvert år en måned før kan glæde mig til at blive et år ældre – andre forstår det hellere ikke, men glæder mig som et lille barn, hvert år til det er ‘min’ dag og at blive fejret af min skønne familie og i år er det jo helt specielt for der havde jeg min kæreste. Jeg bliver 21 og det betyder altså at jeg er helt myndig og jeg officielt selv betaler ALLE mine regninger nu. Nok ikke det jeg lige har glædet mig mest til, må jeg indrømme.
img_9547I år har jeg ikke holdt min fødselsdag sammen med familien, eller min mor – det gjorde vi nemlig igår, hvor mor bød på lagkage, hjemmebagte boller og bare et par rigtige hyggelige timer i hendes og P’s selskab, det bliver aldrig bedre. Jeg fik også en masse pakker, hvor der var alt fra en halskæde til lækre bukser og trøjer – er lidt heldig synes jeg.

Men i dag inviterede min søde kæreste mig på brunch i Aalborg på cafe friends, det var rigtig hyggeligt, dog ikke et sted jeg vil prøve morgenmad igen, fordi det stod så kavt, i hvert fald for mig, og så havde de rigtig travlt og ikke rigtig styr på noget, desværre. Men efterfølgende tog vi ud i store centeret for at kigge lidt på butikker for havde ikke fået fødselsdagsgave af ham endnu, men der var intet spændende for en kræsen person som mig, så vi måtte til Hjørring og så fik jeg min Kubus stage som har været højt på ønske listen længe, og fik endda den populære grå farve, som der ikke er særlig mange tilbage af, er en glad pige, som nu er 21 ÅR, vildt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ECOOKING A-VITAMIN SERUM KAPSLER