RANDOM FACTS #13

POSTERS AND MORE POSTERS

Billeder

1|2|3|4|5

 Er det bare mig, eller er der ikke bare isne koldt udenfor, det er nærmest bidende – heldigvis har jeg efterårsferie, og kan nyde tiden under min dyne med serie og hygge, det er skønt. Men når man nu også har fri, er der jo masser af tid til at planlægge indlægs til jer, og det har jeg ikke været så god til på det sidste. Jeg ved at jeg næppe kan være den eneste som elsker posters alle steder i hjemmet, med forskellige motiver og sager. Jeg er især vild med dem i ser øverst oppe, og jeg kan ikke rigtig få nok af plakaterne, selvom jeg bor i en lille lejlighed bliver jeg ved med at købe nye hjem, men pladsen er der ikke mere af, haha. De 5 plakater i ser, er helt klart i blandt mine favoritter, og har desværre ingen som pryder mine vægge endnu, men det kommer nok med tiden. Har i nogen favoritter? 

8

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RANDOM FACTS #13